Trzecia stówka z rzędu. Korzystam z pogody i nadganiam brakujące kilometry do średniomiesięcznego przebiegu. Po czterech miesiącach, powinno być cztery tysiące, a po roku, wiadomo. W kwietniu jeszcze trochę zabraknie, ale od maja już powinienem bez problemu wyjeździć miesięczny limit. Na zdjęciu trasa S7 na wysokości węzła Tarczyn. Przejezdna od wczoraj, choć nie wszystkie wjazdy/zjazdy są gotowe. W każdym razie, rowerem już nie pojadę.
@Jerzu: też właśnie tego dnia byłem w Tarczynie :) Chyba nie tylko mnie zaskoczyło to że autostrada jest otwarta widząc ruch na węźle Tarczyn Północ (fot. #20), a bardziej Google Maps. Jak wspomniałeś niektóre zjazdy i wiadukty nie są jeszcze otwarte, a mapy nie widzą nawet tej trasy S7, ani blokad dróg, więc niestety można grubo się pomylić.
Trzecia stówka z rzędu. Korzystam z pogody i nadganiam brakujące kilometry do średniomiesięcznego przebiegu. Po czterech miesiącach, powinno być cztery tysiące, a po roku, wiadomo. W kwietniu jeszcze trochę zabraknie, ale od maja już powinienem bez problemu wyjeździć miesięczny limit.
Na zdjęciu trasa S7 na wysokości węzła Tarczyn. Przejezdna od wczoraj, choć nie wszystkie wjazdy/zjazdy są gotowe. W każdym razie, rowerem już nie pojadę.
#rowerowyrownik #rower #ruszwarszawa #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20230429_131716
Pobierz@Jerzu: mhmm, skądś to znam... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chyba nie tylko mnie zaskoczyło to że autostrada jest otwarta widząc ruch na węźle Tarczyn Północ (fot. #20), a bardziej Google Maps. Jak wspomniałeś niektóre zjazdy i wiadukty nie są jeszcze otwarte, a mapy nie widzą nawet tej trasy S7, ani blokad dróg, więc niestety można grubo się pomylić.