Apel do wszystkich, którzy świętują w majówkę. NIE MIESZAJCIE ALKO Z ENERGETYKAMI. Przestałem pic przez problemy z sercem, od roku nie wypiłem nic. Dzisiaj jestem na majówce z ziomkami i z kolezanka akurat jestem w szpitalu, bo jej serce zaczęło wariować. Ma stan przedzawałowy, a tez była taka fifarafa do robienia drinków z energolami.
@JavierDaY: Patrząc po wykopie to spora część ludzi stwierdzi że to przez śmiercionki i gadoludzi z kosmosu niż mieszanie energetyków z alko. Energetyki to gówno, nawet bez alko, po prostu. Już lepiej walnąć kreche śniegu niż pić to gówno
dobrze że kryształu nie brała ani tym bardziej fety
@Alezzapewniam: No tu ludzie z SORu mają akurat inne zdanie, fete jest dużo łatwiej zbić i każdy zna na nią odtrutke, to jest akurat jej plus. Z kryształem tak samo jak trafisz na sor sobie poradzą. Z energetykami jest największy problem a są legalne, tu jest paradoks
@Niewiemja Zdradzę ci pewien sekret, większość krajówy jest żeniona kofeiną (składnik szatańskich energoli) i stanowi jej główny wypełniacz (amph w porywach bywa do 30%, o ile w ogóle jest).
@JavierDaY: za dzieciaka trenowałem piłkę z gościem który był uzależniony on energetyków które właśnie masowo pojawiały się w Polsce. W wieku 19 lat dostał zawału
Zdradzę ci pewien sekret, większość krajówy jest żeniona kofeiną (składnik szatańskich energoli) i stanowi jej główny wypełniacz (amph w porywach bywa do 30%, o ile w ogóle jest).
@NaChuiMiTaCHata: To chyba lata temu. Teraz to raczej mefedron jest tanim wypełniaczem i mocniej klepie.
amph w porywach bywa do 30%, o ile w ogóle jest
Jesteśmy jednym z głównych eksporterów na europe, ktoś Cie robił w #!$%@? ( ͡°͜ʖ
@olinek_okraglinek: nawet mniej. Ale nie są trawione tak samo jak kawa bo mają dużo cukru i ch wie co jeszcze. Było już kilka badań i kawa nie wpływała bezpośrednio na serce czy ciśnienie (long-term) ale energetyki już wpływały. Szczególnie niebezpiecznie u dzieci.
@JavierDaY Niemożliwe że nie lubi drinków z energetykami na pewno jakieś giwno wlała serio jaki stan przedzawałowy co ty gadasz złe piła mówię ci złe piła inne spróbuj ja ci załatwię inne nie da się nie lubić drinków z energetykami co ty gadasz inne musi spróbować bo różne są
@olinek_okraglinek 100ml energeryka to jedna, duża, mocna kawa. W puszce masz 3x tyle, w butelece 5x tyle. Do tego jest tam tauryna, która w połączeniu z kofeiną nie jest najlepszym pomysłem.
@JavierDaY: a co to ten stan przedzawałowy? Pewnie serduszko szybciej zabiło a ona wpadła w panikę. Mógłbym wypić 3l energoli i nawet by mi puls nie wzrósł. Mógłbym po tym iść spać
@Niewiemja: @JavierDaY dziwny jest ten nasz kraj i nasza społeczność. Feta, mefedrony, alkohol jakies benzo czy bóg wie co, to tak jak najbardziej nikomu nie zaszkodzi, ale nie daj Boże wypić puszkę energetyka! Śmiercionośne zło, lepiej już obalić sobie litra wódki czy się naćpać czymś, bo to mniej szkodzi niz 200ml energetyka. Już zwieńczeniem zła jest wypicie tego napoju BEZ CUKRU zastąpionego chemicznymi słodzikami.
@JavierDaY: Całą młodość waliłem ze znajomymi przed dyskoteką gorzałe z 1,5l BePowerem na łeb.Trwało to może 2-3 lata.I każdy z nas już po 30stce ma serce jak dzwon
Jak w meczu Legia-Aston Villa padnie więcej niż 5 goli, to losowy plujsujący mirek, nie zielonka i nie z czarnej listy, dostanie 1916 zł. #rozdajo #mecz #legia
@Alezzapewniam: No tu ludzie z SORu mają akurat inne zdanie, fete jest dużo łatwiej zbić i każdy zna na nią odtrutke, to jest akurat jej plus. Z kryształem tak samo jak trafisz na sor sobie poradzą. Z energetykami jest największy problem a są legalne, tu jest paradoks
@Niewiemja: Co ty pleciesz? Normalne leki zbijające ciśnienie działają. Nawet bez benzo.
@Niewiemja Zdradzę ci pewien sekret, większość krajówy jest żeniona kofeiną (składnik szatańskich energoli) i stanowi jej główny wypełniacz (amph w porywach bywa do 30%, o ile w ogóle jest).
Energetyki zabijajo!
@NaChuiMiTaCHata: To chyba lata temu. Teraz to raczej mefedron jest tanim wypełniaczem i mocniej klepie.
Jesteśmy jednym z głównych eksporterów na europe, ktoś Cie robił w #!$%@? ( ͡° ͜ʖ
@Niewiemja: widzę, że nie mamy dalej o czym rozmawiać.
Eksperci z wypoku.
@Niewiemja: CO XD