Aktywne Wpisy

Antorus +1062
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.

SkyrFan2000 +78
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz

Standardowo się rozgrzałem, zrobiłem 2 serie wstępne i wsiadłem na typowy dla siebie ciężar. Przy pierwszej serii roboczej poczułem mocny ból w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. Odpuściłem dalsze serie, zrobiłem coś na bicka i się zawinąłem.
Myślałem, że ból zaraz przejdzie, ale jest cały czas to samo, jak nie gorzej. Przy chodzeniu i siedzeniu ból jest do zniesienia, ale jakiekolwiek schylanie się jest wykluczone. Na szczęście leżenie na plecach jest w miarę bezbolesne, ale przy zmianie pozycji budzę się z bólu...
Macie pomysły co mi się stało i jak tymczasowo załagodzić ból?
Na oficjalną diagnozę trzeba będzie trochę poczekać, bo dopiero dzisiaj zapiszę się na rtg kręgosłupa.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #kregoslup #medycyna
poczytaj o dyskopatii / przepuklinie kręgosłupowej
Co do leków smarowałem się ketonalem, od lekarza miałem przepisany lek opioidowy o nazwie poltram combo, ale nie polecam tego gunwa, bo tylko miałem odruch wymiotny i spalem po 16h na dobę. Również leciały hurtowe ilości
@f0rtnight: ale sam się na to RTG zapiszesz? Może jednak niech cię skieruje tam lekarz? Idź do ortopedy, zapewne wypadł ci dysk i tak, RTG będzie potrzebne, ale może to nie dysk, a jedynie naciągnąłeś sobie mięsień. Ortopeda rozróżni na macanego.