Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@tomo1111 bo później jak się straci pracę w Polsce to będzie piękny wpis w CV jak to się było za UE i gnębiło Polaków. Taki polityk znajdzie robotę w strukturach europejskich za 10 tys euro. Dla niego to będzie jak złapanie Pana Boga za nogi. A dla eurokratów to są śrubki.
  • Odpowiedz
@caius_cosades: strip jest po angielsku więc będę mówił o globalnej scenie a nie polskim k--------u.

Politycy czy banki mają uzbrojona ochronę, ale ja jako ojciec nie mogę chronić swoich dzieci i swoich pieniedzy we własnym domu samodzielnie - check

Leah Thomas ten transseksualny pływak co pokonał kobiety w pływaniu właśnie ogłosił że wraca do bycia mężczyzna -
  • Odpowiedz
@McWozniak: hahahahahaah to jest ten twoj przyklad? Wysmiewal ze problem jest tak stary ze dzisiejszy czarny nic z niego nie bedzie mial i ty widzisz tu rasizm?
Jestes smutnym chorym czlowiekiem. Lecz to, zaraz bedziesz widzial rasizm w płatkach, drzewach i motylkach.

https://wykop.pl/link/7083985/algierczyk-mial-zgwalcic-20-latke-jestem-w-szoku-ze-trafilem-do-wiezienia

To jest prawdziwy problem, news z przedwczoraj. Ciebie to cieszy, co nie? Rasizm wyrownany!
  • Odpowiedz