Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +135
Tydzień w kołchozie odbębniony, zakupy na przyszły tydzień zrobione i czekam se na Radomiaka z Legią z piwkiem w dłoni.
Można? Można
#mecz
Można? Można
#mecz
źródło: 661A604B-9B02-4025-A6BD-00BB28910C18
Pobierz
Finesta +25
źródło: Bez tytułu
Pobierz

Czy warto przejść z #vectra do #netia na terenie #bielskobiala? Chodzi mi głównie o awaryjność i jakość/stabilność połączenia (1Gb/s).
Czy do oferowanego przez Netię pakietu #tv + #internet z korzystną cenowo umową na 24 miesiące warto dobrać u nich ofertę telefonii komórkowej, czy lepiej mieć coś osobnego? Aktualnie kusi mnie oferta w #play (nielimitowane połączenia, SMS/MMS, #internetmobilny z lejkiem za 25 zł/mc za jeden telefon w ofercie rodzinnej). #pytanie #telefon #siecikomorkowe #telefoniakomorkowa
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
źródło: netia_kolko_poziom_rgb
Pobierz- Netia działała najgorzej - częste awarie i prace serwisowe, szybkości znacznie poniżej maksymalnych.
- Obecnie jestem z Orange i polecam. Solidne szybkości pobierania i wysyłania, dobry router w zestawie (Wi-Fi 6). Do tej pory żadnych problemów. Na plus możliwość umowy bezterminowej
Zastanawia mnie czy jest możliwa różnica między osiedlami?
W każdym razie polecam umowy bezterminowe, zawsze takie wybieram i w przypadku, gdy są jakieś problemy, to po prostu zmieniamy dostawcę. Wiązanie się na 2 lata z jedną firmą jest trochę ryzykowne. Nawet jeżeli teraz jest dobrze - nie ma pewności, że tak samo będzie za rok.
https://m3.net.pl/