Aktywne Wpisy

Antorus +79
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Czy warto przejść z #vectra do #netia na terenie #bielskobiala? Chodzi mi głównie o awaryjność i jakość/stabilność połączenia (1Gb/s).
Czy do oferowanego przez Netię pakietu #tv + #internet z korzystną cenowo umową na 24 miesiące warto dobrać u nich ofertę telefonii komórkowej, czy lepiej mieć coś osobnego? Aktualnie kusi mnie oferta w #play (nielimitowane połączenia, SMS/MMS, #internetmobilny z lejkiem za 25 zł/mc za jeden telefon w ofercie rodzinnej). #pytanie #telefon #siecikomorkowe #telefoniakomorkowa
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
źródło: netia_kolko_poziom_rgb
Pobierz- Netia działała najgorzej - częste awarie i prace serwisowe, szybkości znacznie poniżej maksymalnych.
- Obecnie jestem z Orange i polecam. Solidne szybkości pobierania i wysyłania, dobry router w zestawie (Wi-Fi 6). Do tej pory żadnych problemów. Na plus możliwość umowy bezterminowej
Zastanawia mnie czy jest możliwa różnica między osiedlami?
W każdym razie polecam umowy bezterminowe, zawsze takie wybieram i w przypadku, gdy są jakieś problemy, to po prostu zmieniamy dostawcę. Wiązanie się na 2 lata z jedną firmą jest trochę ryzykowne. Nawet jeżeli teraz jest dobrze - nie ma pewności, że tak samo będzie za rok.
https://m3.net.pl/