Aktywne Wpisy
pavlucco +615
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +931
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

X kurde D
Byłem takim „bullyim” w podstawowce/gimnazjum (potem jakoś rozum przyszedł) i rzucaliśmy tymi marcinkami i krzysiami po korytarzu nie dlatego żeby zaimponować samicom tylko była to dla nas fantastyczna zabawa. Nikt nikomu nie udowadnial że wklepie temu czy tamtemu bo to bylo wiadome. Rozrywka kosztem słabszego - nic wiecej w tym nie bylo.
Dopisywanie do tego całej ideologii nie jest moim zdaniem wlasciwe bo w
Edit; nawet nie wiem po co sie w ta dyskusje wdaje. Wypadam z tagi
To o czym my tu qurwa rozmawiamy? xd czy przypadkiem nie o upokarzaniu innych by podnieść sobie samocenę i pozycje w grupie.
@ZycieToMem: Każde ludzkie zachowanie ma jakiś sens, nawet jeśli komuś wydają się bezsensowne i bez większej głębi. To badania pokazuje jaki sens z perspektywy ewolucji ma bullying.
Nie: zbesztajmy wojtka to sie lepiej poczujemy
Tak: co nas rozbawi? Smieszny (moze i tylko dla nas ale kogo to ochodzi) tekst w strone wojtka
źródło: Opera Zrzut ekranu_2023-04-23_210844_wykop.pl
Pobierz