Tak sobie obejrzałem te walki Karate Fudokan, i to jest jakiś taniec XD Anka bez Roberciga moglaby co najwyżej jakąś posadę mieć w Polskim Związku Karate Fudokan #lewandowski #lewandowska #afera
@lukasz-lux: Wiekszosc tych stylow / szkol karate to jest jeden wielki pic na wode. Chlopaki po roku treningow MMA skladaja w 20 sekund ludzi z czarnymi pasami tych "aktorskich" szkol karate.
Smiesznie to wyglada, akrobacje, ciosy w powietrze ale z prawdziwa walka ma niewiele wspolnego, nic dziwnego ze 99,99% spoleczenstwa ma w dupie ten sport.
@lukasz-lux: to w ogóle powinno mieć inną nazwę bo sztuki walki zbytnio kojarzą sie z prawdziwą walką. "Taniec militarystyczny", " pojedynkowe uklady akrobatyczne", "choreografia bojowa", "inscenizacje pojedynkowe".
@PeterGosling: @jamajskikanion @Towarzysz_Pawulon to są kata czyli takie scenki które trzeba idealnie odtworzyć a nawet w odpowiednim momencie drzeć morde w karate też sa zawody w kumite i to już jest normalna walka chociaż ja trenowałem shotokan i u mnie te kata inaczej wyglądały
@jamesbond07 krótko trenowałeś, nie pamiętam żeby ktoś z niższym niż 3 brązowy zabierał się za enbu bo i tak nie znasz kata fajnych do prezentacji, niższe są za proste.
Anka bez Roberciga moglaby co najwyżej jakąś posadę mieć w Polskim Związku Karate Fudokan
#lewandowski #lewandowska #afera
źródło: Screenshot 2023-04-21 at 19-40-35 polski związek karate fudokan - Szukaj w Google
Pobierz@catboykami: dla miłośników tego typu sztuk walki jest świetny kanał
Smiesznie to wyglada, akrobacje, ciosy w powietrze ale z prawdziwa walka ma niewiele wspolnego, nic dziwnego ze 99,99% spoleczenstwa ma w dupie ten sport.
To co wrzuciłeś to enbu, reżyserowana walka.
Basai dai-moje ulubione