Wpis z mikrobloga

128 558 + 71 + 100 = 128 729

Pierwsza seta w tym sezonie. Wyjazd z "rana", drogi puściutkie akurat, żeby zebrać kwadraty w Rudzie Śląskiej i potem na wiochy. Pogoda wybitna, ruchu prawie nic, kolejne kawałki szlaków rowerowych pozbierane, może kiedyś uda mi się znaleźć pełną mapę okolicznych tras.
Po drodze była kopalnia Budryk w Chudowie a w Ramży radar pogodowy udało się znaleźć, robi wrażenie. Chociaż wygląda trochę jak gigantyczna piłeczka golfowa na stojaku czekająca na gigagolfiarza z gigakijem do gigagolfa.
Potem to już Łaziska (a było spojrzeć na wykres wysokości na trasie), kurła góry doliny, kto tam mieszka normalny i do dom.

Total explorer tiles 330
Max cluster size 202
Max square size 11 x 11

#rowerowyrownik #kwadraty

Skrypt | Statystyki
Pobierz Falquan - 128 558 + 71 + 100 = 128 729

Pierwsza seta w tym sezonie. Wyjazd z "rana",...
źródło: photo_5899925759550668115_x
  • 1
A dzisiaj na dobitkę borowanie klastra przy Dziećkowicach, których unikałem po traumatycznym przejeździe wschodnim brzegiem w grudniu. Okazało się, że kopalnia Ziemowit ma hałdę a na hałdę można wjechać i uwalić się jedynie po kolana. Jakoś ze świadomością, że czas wymienić łańcuch człowiek bardziej beztrosko ryje się w błoto :D Zupełnym przypadkiem niebieski kwadrat urus.
Pobierz Falquan - A dzisiaj na dobitkę borowanie klastra przy Dziećkowicach, których unikałem...
źródło: photo_5899925759550668122_x