Wpis z mikrobloga

I to by było na tyle, jeśli chodzi o poyebane upały w tym roku.
Dziękuję wszystkim i sobie z tego miejsca, że przetrwaliśmy te kvrwa absurdalne upały po >38 stopni.

Nie wszyscy mieli takie szczęście. Na pewno nie te tysiące nadmiarowych zgonów wynikające z tych temperatur.

20-22 stopnie - temperatura idealna.

#pogoda #l-------------j #z-------------j
codziennaKasia - I to by było na tyle, jeśli chodzi o poyebane upały w tym roku.
Dzię...

źródło: image

Pobierz
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@codziennaKasia: Cztery dni upałów powyżej 30 stopni stopni. No super lato. Drugi rok z rzędu lato ze średnią pogodą. Tyle dobrze, że zeszły był gorszy. No nic, może za rok

ps. Mieszkam nad morzem, wiem że na dole mieliście ładniejszą pogodę
  • Odpowiedz
@let_it_be: obecnie widzę ile robi otoczenie gdzie mieszkasz.

Jak mieszkałem w domu obok lasu to nie widziałem żadnego problemu w upałach xd

Odkąd mieszkam w nowym blokowisku z-------m kostka mam ochotę się pokroić jak jest +30.
  • Odpowiedz
gościu ta prognoza pogody długoterminowa z interii to bajka o smokach i trollach.

@Na_wrotka:

każda pogoda długoterminowa to bajka

@mvmxks: przeczytajcie dzieciaki co oznacza słowo "prognoza", bo chyba jeszcze nie doszliście do tego na przyrce.
  • Odpowiedz
  • 107
Cztery dni upałów powyżej 30 stopni stopni. No super lato. Drugi rok z rzędu lato ze średnią pogodą. Tyle dobrze, że zeszły był gorszy. No nic, może za rok

@BornToDie69: xDDDD

Jak na razie tegoroczne lato to jest ścisła czołówka najgorętszych w historii pomiarów, cymbale.

+ pobite rekordy najwyższych bezwzględnych temperatur w historii pomiarów w Polsce.
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: dokładnie. W tym roku był absurdalny absurd. Rekordy pobite wielokrotnie a nie jeden na x lat.. i to pobite o kilka stopni a nie 1 czy pol. nigdy czegos takiego nie było aby globalne ocieplenie już teraz miało wpływ destrukcyjny na funkcjonowanie świata
Drogi się rozpadały, tory się rozpadały, lotniska się rozpadały i szło to w paraliż.
Nie mówiąc o przyrodzie usychają nawet drzewa które rosły i po 50
  • Odpowiedz