Wpis z mikrobloga

@oskar_oskarewicz: Typ się zesrał, bo szkoda mu 3 dychy na Netflixa, więc myśli, że walczy z systemem. I jeszcze nazywa złodziejami innych, podczas gdy sam kradnie, korzystając z czyiś produktów na pirackich stronach xDDDDDD Wygrałeś dzisiaj konkurs na dzbana z n-----------m mózgowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BornToDie69: Taa, super jakość xd Taaa, 5 minut. Taaa, darmowe strony (wyślij sms bo serwery przeciążone).

No tak. Otwieram chomika, wyszukuje, pobieram i w ciągu jakichś 2/3 minuty mam. Więc nawet mniej niż podałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Oglądam na kompie, nic nie zgrywam ani nie podłączam. Nie mam 50 lat, żeby posiadać wolnostojący ekran, niepodłączony do komputera

@nitrochaser: Przecież oglądanie na 55-65 calowym TV to jest nieporównywalnie większy komfort. Ja już nawet YT oglądam rzadko na kompie tylko głównie na TV.

No i o ile telewizji jako telewizji to nie ma prawie nikt kogo znam z przedziału 25-35 lat o tyle sam telewizor ma zdecydowana większość
  • Odpowiedz
. I jeszcze nazywa złodziejami innych, podczas gdy sam kradnie, korzystając z czyiś produktów na pirackich stronach

@Lambo994: przecież już raz zapłacił za to, więc czemu ma płacić drugi raz Netflixowi, oglądanie na pirackich streamingach jest w 100% legalne.
  • Odpowiedz
@oskar_oskarewicz a gowno prawda. Szczegolnie jak chcesz obejzec jak czlowiek na tv. Trzy klikniecia na pilocie i ogladasz kolejny odcinek serialu vs odpalanie kompa, podlaczenie hdmi, szukanie odcinka na tej twojej stronie…
  • Odpowiedz
@oskar_oskarewicz dokładnie, nie warto nawet złotówki dokładać do tego biznesu. Na torrentach i tak są dosłownie przeklejone odcinki czy całe filmy łącznie z napisami, a pobranie kilku GB to kwestia paru chwil. Z resztą żeby tam jeszcze było coś ciekawego do oglądania ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz