Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +3191
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
Ana77 +20
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Jak chcę obejrzeć jakiś film to w 5 minut znajdę go w super jakości na darmowych stronach. Nie ma sensu płacić tym złodziejom.
#oswiadczenie
Jak chce coś zjeść, to w 5 minut wejde ci do chaty i znajdę coś dobrego do jedzenia za darmo. Nie ma sensu płacić tym złodziejom prywaciarzom marketowcom.
Nie chcesz płacić za netflixa to nie płać, nikt nie zmusza. Nie chcesz jeść szpinaku? Nie jedz, nie musisz całemu światu płakać w rękaw, że nie jeszcze złodziejskiego szpinaku
@Logan00: z tą lodówką to nie jest znowu taki głupi pomysł, czytałem o minimalistach i coniektórzy traktują sklep jako lodówkę. Chcą wędlinę to idą i kupują ile im potrzeba, nawet jak trochę zostanie to przez 2 dni w szafce raczej się nie zepsuje jeśli kupisz coś porządniejszego a nie najtańszą mortadelę.
@oskar_oskarewicz: Chyba nie rozumiesz skąd pirackie strony mają te filmy.
Jedyny problem ze to angielska strona, ale w sumie były dostępne polskie napisy.
Jakoś nie widze, żeby ktoś się podniecał i pisał na wykopie, ze wykupił netflixa. Natomiast takie przygłupy jak Ty chwalą się, ze są złodziejami. Nie chcesz? Nie kupuj i korzystaj z pirackich stron ale po co się tym chwalisz? To chęć jakiegoś pokazania jaki zaradny jesteś bo oszczędziłes 15pln?
@oskar_oskarewicz: nie, ty jesteś zapóźniony w stosunku do społeczeństwa.
Masz mentalność z początku lat 2000, kiedy "cwaniaki" wysyłały na Allegro ziemniaka zamiast telefonu. Zwykła Januszerka.