Wpis z mikrobloga

Spór #android vs #ios raczej nie spędza mi snu z powiek, tak jak inne spory o dobra konsumenckie (PS5 vs Xbox, Cola vs Pepsi, Durex vs Unimil), ALE różnica w cenie między tą samą aplikacją ankidroid (najlepszy agregat fiszek do nauki języków) to kosmos xD

Na androida ta aplikacja jest bezpłatna, żadnych opcji premium, nawet uporczywych reklam

Na iOS ta aplikacja kosztuje prawie 150zł xD https://apps.apple.com/pl/app/ankimobile-flashcards/id373493387?l=pl

Za 150zł to grę AAA w dniu premiery można wziąć xD. Więcej jest takich kwiatków w cenach aplikacji?
#naukajezykow
LebronAntetokounmpo - Spór #android vs #ios raczej nie spędza mi snu z powiek, tak ja...

źródło: xDD

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LebronAntetokounmpo: Niestety potwierdzam to jako użytkownik ios-a. Aplikacje są po prostu koszmarnie drogie. Też myślałem o tej apce anki ale 150zł to po prostu za dużo.

Co zrobiłem? Mam po prostu starego androida i używam na nim kilku aplikacji których kupno na iosa to by było łącznie kilka stów.

Ios jest przereklamowany według mnie, i planuje powrót do androida. Taki nexus jest tańszy a działa porównywalnie do ios-a
  • Odpowiedz