Aktywne Wpisy

Kogo oni biorą do tych piramid, już nawet sebixow po zawodówce, teraz jakaś karyna, zadbajcie chociaż o wizerunek xD
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
źródło: 1000000561
Pobierz
zauważyłem, że ludzie pokroju #ksiazulo czy wcześniej #ekipa jak tylko zaczęli zarabiać nieco większe pieniądze, to zaraz zaczęli nosić się w jakiś modnych ciuchach typu zwykły t-shirt, ale z logiem za 500 zł, okulary za 2000, jakieś buty z dropów po 5000
serio tak ludzie w naturze mają, że cieszy ich przepalanie kasy na jakieś szmaty czy to po prostu #warszawa
jeszcze jakby ktoś tego od
serio tak ludzie w naturze mają, że cieszy ich przepalanie kasy na jakieś szmaty czy to po prostu #warszawa
jeszcze jakby ktoś tego od

Pierwszy dzień obozu przetrwania @Dewastators w Beskidzie Wyspowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Transfer z Bochni do Limanowej, nie najprostszą drogą, żeby zaliczyć trochę gminek (nie moich :<) i zobaczyć okolicę.
Noooo ja już nie narzekam na pogodę, jak nie pada to jest dobrze XD chociaż nie powiem - stopy mi zamarzły dość szybko i pizgało złem na zjazdach. Dość wyraźnie widać było pozostałości po ostatnich śnieżycach, ale asfalty poza lasem suche! Ścianki były i tropienie węża też było.
#rowerowyrownik #wspodnicynaszosie #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: D2F03619-D3C9-4A0A-83C1-83818043774B
PobierzJeszcze jakby to były rzeczywiście jakieś niesamowite wyniki. Mega trudna trasa. Zrozumiałbym. A tu jedna wyprawa rowerowa na chwilkę:
- trzeba #!$%@?ć focię
- trzeba napisać rozdział o tym, jak pięknie "pachł bez zimom"
- koniecznie dodać sumowanie nic nie znaczacych cyferek...
Tak bardziej serio to zobacz ile wykopki przejechały wspólnie kilometrów w zeszłym roku. I o to tylko chodzi w tagu rowerowyrownik aby łączyć ludzi o podobnych zainteresowaniach na tym portalu. Fuck you too ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale żebyś miał co czytać, to dziś też coś wrzucę :*
@Funky__Koval Limanowa:) pozdro!