Aktywne Wpisy
essos +8
Ostatnio zauważyłem dość częsty proceder że już w pierwszej, ewentualnie drugiej wiadomosci baby na tinderze pytają czym się zajmujesz, tak jakby to było najważniejsze i jakby to miała być przepustka do dalszej rozmowy. Jak ktos tak pyta na samym początku, to od razu mnie to odrzuca
#tinder #badoo #podrywajzwykopem
#tinder #badoo #podrywajzwykopem
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aquamen: Opowiedz sebuś za co ci zabrali dowód za oklejone lampy czy dziury w progach w twoim golfie xD?
Jeszcze trochę to nawet diesla nie będzie wolno bo lewackie urojenia i ekoterroryzm. Widać nie wszystkich będzie to dotyczyć jednak
To prawda, smutne że musieli uciekać przed wojną takim złomem a nie Lexusem.
@Aquamen: A co to aż taki wyczyn ? Kup sobie auto nie starsze niż 10 lat i nie diesla z przebiegiem 300k to nie będziesz się musiał martwić że nie przejdzie przeglądu xd
Powodzenia, po miesiącu każą ci nawet przerejestrować auto.
Świetna rada dla ludzi jeżdżących takim złomem jak na zdjęciu powyżej, masz coś dla mnie?
@Aquamen: Tak Ci źle w kraju, który nie jest w trakcie wojny?
Te samochody zwykle stoją nie ruszone od miesięcy
@Aquamen: Jeżdżą od roku, ile było wypadków z powodu złego stanu technicznego Ukraińskich aut ? Odpowiem dokładnie 0
@Aquamen:Masz link skoro przerasta cię samodzielne poszukanie statystyk. No i wklejam screena abyś wiedział czego szukać.
https://statystyka.policja.pl/st/ruch-drogowy/76562,Wypadki-drogowe-raporty-roczne.html
@EagleOfFreedom: I twierdzisz, że Polska policja mataczyła w sprawie ?
@VWgolf3
Uważam, że łatwiej było wpisać w przyczynę wypadku brak zachowania szczególnej ostrożności, niż usterka techniczna, co prawda oba powody pasują do przyczyny, tak nie sądzę, aby policji chciało by się sprawdza faktyczny stan pojazdu, także jak najbardziej nie ufam tym statystykom, na policji przejechałem się już zbyt wiele razy.
@Aquamen: Przecież masz napisane, że doszło tylko do 36 wypadków w których zginęły 4 osoby. Mamy fale uchodźców jeżdżących gratami bez przeglądu i zginęły ogółem 4 osoby w Polsce. Tymczasem w 2021 roku zginęło z tego
Dane za 2021 rok i więcej wypadków gdzie aut Ukraińskich nie było. Tych których się tak boisz.
Jeśli chcesz uderzyć psa to kij się znajdzie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Aquamen: znasz kogoś, komu zabrali dowód? Różne trupy już widziałem i wszystkie przechodziły przeglądy
@Smarek37: mieszkam w Wawie i przyjechali tu takimi furami, których u nas na oczy nie widziałem, głównie pierwszy rzut, później pojawiły się graty