Aktywne Wpisy

dziobnij2 +9

Viado +6
Kompletnie nie rozumiem, czemu ludzie (zakładam bogatsi, bo jednak auto, zwłaszcza nowe to teraz rarytas i mało kogo na nie stać).
Kupują SUV'y, niedosyć, że nie ma gdzie parkować dosłownie wszędzie, to mam wrazenie, ze 80% miasta to same SUV'y a w środku jeździ mały facet albo drobna kobieta w nim do pracy/z pracy.
*nie przyjmuję argumentu, że "trzeba dużo miejsca", sam jeżdżę oplem klasy A "aka" pudełko, miejsca tam tyle, że
Kupują SUV'y, niedosyć, że nie ma gdzie parkować dosłownie wszędzie, to mam wrazenie, ze 80% miasta to same SUV'y a w środku jeździ mały facet albo drobna kobieta w nim do pracy/z pracy.
*nie przyjmuję argumentu, że "trzeba dużo miejsca", sam jeżdżę oplem klasy A "aka" pudełko, miejsca tam tyle, że
#tinder #badoo #podrywajzwykopem
Kobiety nie czuja i zazwyczaj nie musza odwalać pajacerki i wymyślać intrygujących tekstów na początek wiec takie pytania.
Komentarz usunięty przez autora
@Hemingwayy linii najmniejszego oporu* xd
@Darson666: A czym sie zajmujesz i co to o tobie mówi?
1 w nocy wiec wlecial analfabetyzm xd
@Darson666: O jezu jaka spowiedź. To sie w ogle nie wypowiadaj pod moim postem.
Mam własną działalność w branży edukacyjnej no i jakoś sobie nie wyobrażam być z Karyną z zabki albo typiara po zawodówce bez ambicji, co w tym dziwnego xd
A czym sie zajmujesz?
To cos jakbys w kawiarni zagadał, do laski mówiąc"niezła z ciebie lalunia", a ona "dzięki,czym sie zajmujesz?"
Serio wydaje ci sie to na miejscu?
@essos normalne pytanie? normalne jest też to, że w pary łączą się ludzie o podobnym wyglądzie czy statusie życiowym? już to widzę jak zarabiając 10k/msc układasz sobie życie z laska która zarabia najniższą xD już to #!$%@? widzę. ty chcesz mieć na Malediwy, a ona nie ma kasy na wycieczkę do Lichenia