Wpis z mikrobloga

@MOSS-FETT: właśnie zdałem sobie sprawę, że gothic 1 jeden z niewielu światów gdzie nadreprezentacja czarnoskórych jest jak najbardziej prawdopodobna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a haczyk do wywołania burzy gdzie wszystko się różiło i to specjalnie

@MOSS-FETT: Genialne. Zrobić pokazówkę nostalgicznej gierki w którą, dużo osób chciałoby zagrać. Zrobić ją tak by każdy fan przestał w nią grać po chwili, odinstalował i zapomniał. (_ ) hurr hurrrr i am retarded/im only pretending meme
  • Odpowiedz
@MOSS-FETT: mam nadzieję, że nie będzie to jak ujowo wyglądać i nie chodzi mi o beczki. wszystkie kolory są wyprane. ja rozumiem, że mroczny klimat, ale to wygląda słabo. Jakby brązowy pył wisiał cały czas w powietrzu
  • Odpowiedz
@Alpharius: "...Twórcy przyznali również, że po zebraniu opinii nt. wczesnej wersji od graczy, postanowili stworzyć Gothic Remake od zera, a ostateczna wersja gry nie będzie miała nic wspólnego z Playable Teaser. Produkcja jednak nadal powstaje na Unreal Engine 4. Dodatkowo poinformowali, że będą chcieli zaprosić do współpracy aktorów, którzy użyczyli swoich głosów w oryginalnej grze z 2001 roku."
  • Odpowiedz