Aktywne Wpisy

MonazoPL +118
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +105
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Nie wiem ile razy jeszcze można to tłumaczyć
źródło: comment_16375283826vJpNrG6avM4QXA3mGMuvS
Pobierzźródło: comment_1637569735pEz0SuoYBv0RAQ9HRavUGK
Pobierz@Nighthuntero: Przecież masz napisane "mogą". Wiedziałem, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Jak pasuje do twojej narracji to pisowskie rządowe strony już nie kłamią? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hehe gdy tylko mogą, to obracają kota ogonem.
Ale Zulzina się tak nie da, więc idzie ściema o zarzutce i odniesieniu do czego innego.
Taka to wielka pandemia, że stado półmózgów musi ją wszystkim wmawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nighthuntero: nie widziałem że pis jakieś szczepionki wynalazł. Widać nie doceniałem ich xd
@wilhelm99: to akurat najbardziej bawi. Jak antyszczep i spiskowiec próbuje kogoś obrazić mówiąc że się skompromitował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A antyszczep to nadal ten tylko bez preparatu na covida czy coś się zmieniło?
Dziwne zadajesz pytania.
Opamiętaj się, nie jesteś u siebie na squocie tylko na wykopie.
Mocne słowa jak na antyszczepa bez czwartej dawki.
@Krupier: Ja do dzisiaj pamiętam jak ludzie cisną bekę z szurów, którzy wieszczyli koniec świata i masowe zgony po pierwszej dawce xD Już nawet nie wspominam o setkach fejków dotyczących zgonów po szczepieniu które pojawiły się na wykopie w ciągu 3 lat pandemii :)
@jankes83: ale bicie chochoła. Podszedłeś do tablicy nie wołany przez nikogo i p--------z takie kocopoły, że wstyd mi za ciebie że można być tak ograniczonym i tak
@jankes83: nie wynika to z tej wypowiedzi. Aż poszedłem do oryginalnego znaleziska żeby zobaczyć czy wynika to z kontekstu. Tez nie.
Wypowiedz była o tym, ze co z tego ze wg naukowców (publikujących w Lancet) dawki przypominające