Wpis z mikrobloga

@Nighthuntero: teorią spiskową jest sformułowanie: "Dawki przypominające nie są wskazane ale przelewy do Pfizera już tak." OP @Chuseok (swoją drogą srogi szur) sugeruje tym wyrażeniem, że cała pandemia i szczepionki są tylko po to żeby Pfizer zarobił. Krótko mówiąc pandemia to ściema. Zresztą to przecież była główna teoria spiskowa jaka wtedy panowała. I właśnie do tego odniósł się @Zuldzin
Nie wiem ile razy jeszcze można to tłumaczyć
  • Odpowiedz
A dałbyś radę jeszcze tych wytłumaczyć, będzie 10 dawka?

@Nighthuntero: Przecież masz napisane "mogą". Wiedziałem, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Co by nie mówić to ta nauka się szybko zmienia.

Jak pasuje do twojej narracji to pisowskie rządowe strony już nie kłamią? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nighthuntero:

Hehe gdy tylko mogą, to obracają kota ogonem.
Ale Zulzina się tak nie da, więc idzie ściema o zarzutce i odniesieniu do czego innego.
Taka to wielka pandemia, że stado półmózgów musi ją wszystkim wmawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
że tobie się nadal nie znudziło kompromitowanie się w tym temacie

@wilhelm99: to akurat najbardziej bawi. Jak antyszczep i spiskowiec próbuje kogoś obrazić mówiąc że się skompromitował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
i już wtedy wszyscy cisnęli z niego bekę.

@Krupier: Ja do dzisiaj pamiętam jak ludzie cisną bekę z szurów, którzy wieszczyli koniec świata i masowe zgony po pierwszej dawce xD Już nawet nie wspominam o setkach fejków dotyczących zgonów po szczepieniu które pojawiły się na wykopie w ciągu 3 lat pandemii :)
  • Odpowiedz
: Ja do dzisiaj pamiętam jak ludzie cisną bekę z szurów, którzy wieszczyli koniec świata i masowe zgony po pierwszej dawce xD Już nawet nie wspominam o setkach fejków dotyczących zgonów po szczepieniu które pojawiły się na wykopie w ciągu 3 lat pandemii

@jankes83: ale bicie chochoła. Podszedłeś do tablicy nie wołany przez nikogo i p--------z takie kocopoły, że wstyd mi za ciebie że można być tak ograniczonym i tak
  • Odpowiedz
ale przelewy do Pfizera już tak." OP @Chuseok (swoją drogą srogi szur) sugeruje tym wyrażeniem, że cała pandemia i szczepionki są tylko po to żeby Pfizer zarobił. Krótko mówiąc pandemia to ściema

@jankes83: nie wynika to z tej wypowiedzi. Aż poszedłem do oryginalnego znaleziska żeby zobaczyć czy wynika to z kontekstu. Tez nie.
Wypowiedz była o tym, ze co z tego ze wg naukowców (publikujących w Lancet) dawki przypominające
  • Odpowiedz