Wpis z mikrobloga

• 1
@KptStopczyk
Nie no wcale xD jak wrzucilbys mem o Jezusie to byłbyś karany za obrazę uczuć religijnych, coś jak islam tylko zamiast Jezusa to Mahomet.
Tak śmiejecie się z lewactwa jak srają się za obrazę gejów a chcielibyście to samo tylko w drugą stronę.
  • Odpowiedz
@sandal: stosujesz prostacką metodą obrażania ludzi, bo uważasz, że ty wielki yntieligent stoisz wyżej niż "konfiarze", dlatego myślisz, że jak kogoś tak nazwiesz to jesteś górą, a nie jesteś. Jeżeli to ci pomoże to głosowałem na gwiazdowskiego, w tych wyborach nadchodzących prawdopodobnie oddam głos na tą złą "konfę", bo nie widzę nic innego wartego mojego głosu. Pasi?
  • Odpowiedz
  • 0
@KptStopczyk
ktoś kto głosuje na konfe jest konfiarzem, wszyscy inni to lewaki, a tak serio nie uważam by słowo konfiarz było obraźliwe coś jak pisowiec.
konfedecwel byłoby obraźliwe np.

Co do Gwiazdowskiego jest 100% normalniejszy i nie ma ciagotów w stronę Rosji.
  • Odpowiedz
co to w ogóle jest ten rzekomy "katolicki zamordyzm"? Że braun mówi "szczęść Boże", czy co?

@KptStopczyk: albo to albo aborcja. W sumie to nie mam pojecia bo nikt tego nigdy nie rozwinal. Zawsze jest to haslo "zamordyzm" nawet w znaleziskach w ktorych jako jedyni z zamordyzmem walcza.
  • Odpowiedz