Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@rymcykpymcyk: racja, też zagadywałam czasem, ale zawsze to były sytuację gdy ten ktoś mi się nie podobał, ot normalny współpasażer. A tu się zachwyciłam tym Panem i jak mała dziewczynka zawstydziłam się, właśnie dlatego że mi zależało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
W pociągu z #wroclaw do #krakow siedział obok mnie najpiękniejszy pan jakiego nosi ta Ziemia, moje osobiste 10/10, a do tego z sympatyczną mordą

@asadasa: badania naukowe na dość dużej grupie kobiet i mężczyzni jasno pokazując że nie ma żadnej sensownej korelacji między wyglądem partnera, a miłością czyt. szczęśliwym związkiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ulfric_Stormcloak: nie zaprzeczam. Ten mój pan z pociągu dla innych dziewczyn mógł być nawet brzydki, nie miał wyglądu typowego 'chada' bad boya. Ważne że mi się podobał, to już sprawia że ma się chęć aby poznać tę osobę, a gdy po poznaniu zaiskrzy to faktycznie, wtedy wygląd już nie ma znaczenia
  • Odpowiedz
@Richtig_Piwosz Do mnie kiedyś uśmiechała się w autobusie taka mega blondynka. K---a, ladka 1 klasa a ja nic. Cały czas patrzenie na mnie z uśmiechem i słodkiej oczami.
potem pół następnego wieczoru szukałem jej ba nk (to było dokładnie 15 lat temu). Znalazłem podobną, napisałem i okazało się że to jej siostra. Udało się popisać, spotkać i nawiazac młodzieńczy związek. Oczywiście z------m po jakimś czasie xD
  • Odpowiedz
@asadasa: hej to byłem ja. Też zwróciłem na ciebie uwagę, ale nie zagadałem, bo właśnie spuściłem z krzyża u divy (w Katowicach są same pasztety). Chętnie się z tobą spotkam. Odezwij się piękna
  • Odpowiedz
Ten mój pan z pociągu dla innych dziewczyn mógł być nawet brzydki, n

@asadasa: większość kobiet ma dokładnie jeden typ urody, co zostało już tyle razy udowodnione naukowo, że jakakolwiek dalsza dyskusja w tej kwestii nie ma sensu.

Tak samo zbieżność wyglądu większości dzisiejszych modeli, aktorów itp itd. O genetyce też pewnie nie słyszałaś??

Ale zaklinaj rzeczywistość że akutat ty jesteś wyjątkowa, i akurat ty masz inne gusta( ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
@Ulfric_Stormcloak: nie zaklinam rzeczywistości, zgadzam się że są ogólne tendencje wśród kobiet do lubienia jakiegoś typu mężczyzn, ale wciąż nie dla każdej jest to dokładnie ten sam typ. Nigdzie nie pisze ze jestem wyjątkowa, weź schowaj te swoje urojenia xD
  • Odpowiedz
@asadasa też ostanio stwierdziłem że warto zagadywać do ludzi. W zasadzie to coś mi się zmieniło i nie mam z tym problemu. Wiadomo, jak ktoś nie chce to nie będę creepolem ale zadziwiająco często spotykam się z pozytywnymi reakcjami. A niedawno byłem jeszcze taki, że jak ktoś zagadał to wyglądałem jakbym chciał zamordować.
  • Odpowiedz