Aktywne Wpisy
p0melo +33
#programowanie #pracait #it #pieniadze #programista15k #korposwiat
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w
powiem wam, że żałuję że wybrałem IT. Dla mnie pracowanie w IT przez kolejne 10-20 lat widzę jako ślepy zaułek. Racja, że dałem się nabrać na wysokie zarobki w wieku dwudziestu kilku lat, ale co dalej? Zarabiam 15k, za 5 lat będę zarabiał pewnie 25k. I to byłoby na tyle. Ślepa uliczka. Brak perspektyw. Jeśli miałbym zarabiać 60k/msc to w innym biznesie, inwestując zarobiony hajs w
Lewusx +57
Chłop 10 lat trenował, a ponad 3 lata kuł dupsko dla kawałka kartonu którego 99% nie zrozumie.
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Chłop codziennie musi robić iniekcje, ważyć jedzenie, zaczynać dzień od 30min cardio, pilnować kroków, snu i trenować 2,5h, 5x w tygodniu.
Chłop skraca sobie życie świadomie, stracił większość włosów, postarzał się 15 lat, a dalej będzie to robił.
Chłop nawet nie ma z tego pieniędzy, musi płacić za każde zawody, hotele, podróże, a i tak
Co poprawić w sylwetce?
- Klata 31.0% (158)
- Bary 8.0% (41)
- Nogi 14.5% (74)
- Brzuch 27.1% (138)
- Plecy 19.4% (99)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Bzdura.
Aktywność seksualna nie jest warunkowana głupimi powiedzeniami.
Frustracja wybucha skrajnościami. Pojawia się napięcie społeczne. Tworzy się dewastujący demografię konflikt międzypłciowy i wzajemne obrzucanie się winą.
Nie tędy droga. Kobieta i mężczyzna docelowo mają się wiązać w pary, a nie dzielić. I do tego potrzebne jest porozumieć się, a nie obrzucać. Nie
Przejechana przez x facetów kobieta jest mniej wartościowa niż ta, z mniejsza ilością partnerów seksualnych.
Facet, który sypiał z duża ilością kobiet, również jest obiektywnie mniej wartościowy niż taki, z mniejszy body count. Tylko każda kobieta stoi przed wyborem mieć wielu czy mało
@zymotic: kobiety stanowią około połowę populacji. Serio myślisz że jedna połowa ludzkości musi się podporządkować drugiej? Zwłaszcza że np. większą część młodości ludzie spędzają pod opieką kobiet, więc czasu na indoktrynację jest aż nadto.
Powodem nie jest zły patriarchat, tylko to że jest to optymalne ewolucyjnie*. Polecam Samolubny Gen Dawkinsa, był tam ładny