Aktywne Wpisy
heterogenizowany +66
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

aspartamowy +53
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

źródło: temp_file.png6871701147861402621
Pobierzźródło: temp_file.png8715059976259865831
PobierzW
źródło: temp_file.png3227545490819900215
Pobierzźródło: temp_file.png5978886030376912016
Pobierz@Don_Vixen: W jaki sposób identyfikowanie się jako Ludwik XIV wpisuje się w normy społecznie rozpoznawalne jako męskie lub kobiece?
A jest prostsza metoda na którą medycyna pozwala. Po prostu możemy uznać że każdy może być kim chce i zmienić płeć gdy będzie czuł że chce. Spora
Moja wysokość chyba jasno określiła, jak masz się do mnie zwracac i od czego zaczynać zdanie. Skoro ja nie jestem królem, to Ty jest dla mnie chrum, chrum swiniakiem.
@Don_Vixen: No nie wiem, kto tu jest soyakiem - typ, który widząc jednego z setek tysięcy spłakanych przegrywów, toczy sobie z niego bekę, czy wspomniany przegryw, który to spłakał się na ten sam temat już nie pierwszy raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)