Aktywne Wpisy
stefan_pmp +1013
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
TheSznikers +101
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#internet #siecikomorkowe #5g #4g #lte #dostawcainternetu #orange #tmobile #vectra #upc #wifi #komputery #siecikomputerowe
a czy bedzie jakos dzialac to zalezy od konkretnej lokalizacji
1. Limit danych - upewnij się czy internet mobilny jest na pewno nielimitowany. Może po przekroczeniu jakiegoś progu znacząco zwolnić.
2. Obciążenie sieci - internet mobilny jeśli mieszkasz na mieście będzie w 99% osiągał równe prędkości w zależności od pory dnia. U mnie np. za dnia prędkości wahają się między 30-60Mbps zaś w godzinach wieczornych 80-150Mbps. Może być też tak, że pewnego dnia nadajnik będzie
To teraz sobie wejdź w statystyki prędkości internetu mobilnego i zobacz jakie są prędkości. U mnie w taryfie biznesowej T-Mobile i Orange w porywach agregując 800+1800+2100@5G+2600 wyciągają raptem ~250Mbps na nieobleganym nadajniku na wsi z bdb zasięgiem. (Mam takie prędkości niezależnie od dnia i nocy) I nie mówię o limicie danych tylko i limicie prędkości. Po ilu GB włącza się lejek prędkości? Bo to, że jest