Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +121
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
kukold +155
Od paru miesięcy próbuję bezskutecznie sprzedać mieszkanie... Próbowałem bezpośrednio, przez agencje. Wrzucałem ogłoszenia na portale, słupy w okolicy i grupy fb. Moim zdaniem mamy do czynienia z potężnym załamaniem na rynku tylko nikt o tym głośno nie mówi. Nie wiem co będzie dalej bo mam jeszcze kredyt do spłacenia na inne.
Gdyby ktoś tutaj był chętny to mam apartament 24 m2 w wysokim standardzie Ikea, okolice Hrubieszowa. Cena 650 000 ale z
Gdyby ktoś tutaj był chętny to mam apartament 24 m2 w wysokim standardzie Ikea, okolice Hrubieszowa. Cena 650 000 ale z
We Francji podwyższono wiek emerytalny z 62 lat na 64 - Francja płonie, jest sparaliżowana, wszyscy strajkują.
Polakowi, który pracuje więcej i wydajniej obniżono wymiar kary z 67 na 65 lat pracy i wyzywa się go patologii, leni, nierobów i ciągle powtarza się, że mitycznych "nas" na to nie stać.
Wielkieś mi uczyniła pustki w mentalności narodu, 50 letnia okupacjo homo sovieticus, podlana następnie 25 letnim kalekim liberalizmem i wynaturzeniem kapitalizmu.
Umiaru, rozsądku i szacunku do samego siebie. Niczego Polakom więcej nie życzę.
#przemyslenia #ekonomia #finanse #gielda #emerytura #inflacja
Jedyne co dostajemy aktualnie to jest wygaszanie oczekiwań mimo, że wykręcamy jako ludzkość, społeczęństwo rekordowe wartości produkcyjne - auta nie, rodziny nie, mieszkania/domu nie, firmy swojej lepiej też nie.
@rachuneksumienia: Właśnie dlatego. To nie wiek emerytalny jest problemem, tylko system.
@rachuneksumienia: Nie pracuje wydajniej.
Godność to by mieli, gdyby potrafili się pogodzić z tym co nieuniknione. A oni płaczą i tupią jak dziecko, któremu matka nie chce kupić batonika.
To tak jakby wmawiać zwierzynie łownej, że myśliwi są dobrzy z ich punktu widzenia, bo redukują populację chroniąc tym naturalne środowisko. I tak samo wy
Dzietność w Francji - 1.83
Dzietność w Polsce - 1.38
Dziękuję za uwagę
Czej, to kiedy i gdzie było normalnie?
W jakimś robotniczym socjalistycznym raju, gdzie firmy państwowe albo należące do komityw robotniczych?