Wpis z mikrobloga

@ovation: mowisz to jakby sie cokolwiek zmienilo xd jest tak samo jak bylo tylko teraz sie o tym dowiadujemy przez internet.
a na dowod ilosci pobic pokazujesz ss na ktorym jest to samo pobicie kilka razy xd. chyba, ze tak dla sportu to zdjecie wstawione
  • Odpowiedz
  • 1
@0dcinek @eugeniusz_geniusz: chodzilem do liceum gdzie byly 2 klasy jednego rocznika w sumie klas 6... znalo sie wszystkich, gdyby bykla taka akcja kazdy by o niej wiedzial. Takiej patoli nie widzialem nigdy.
( co innego ze byal to szkola plastyczna, a i tak bywały bójki, ale mialy one jakies zasady.)

Screen poprostu wrzucilem dla atencji, lepiej takie posty sie przyjmują:D
  • Odpowiedz
  • 11
Napaść 6vs1?? Do końca szkoły ta 6 nazwana by była p-----i.

@ovation: chlop chyba do szkoly dla rycerzy chodzil xD, na kumpla z klasy czekało pol osiedla dresow i go psiarnia musiala odwiezc do domu
  • Odpowiedz
@ovation: Patologia była zawsze tylko nie było internetów i nie mieli gdzie się tym chwalić. U mnie w gimbazie uczennica biła się z nauczycielką od fizyki, babkę od chemii podpalili, jeden ogr nasrał na biurko facetce od biologii, wyzwiska i poniżanie nauczycieli było codziennością, plucie do kawy/herbaty, a bójek między uczniami to nawet nie zliczę, bo były co przerwę.
  • Odpowiedz
Za moich czasów (15 lat temu) biliśmy się 1v1 i jeszcze wyznaczało się sędziego.

@ovation: tak tak na pewno tak bylo xD a ludzie byli zyczliwsi i w ogole. wez zejdz na ziemie
  • Odpowiedz
@ovation Za moich czasów to się umawialiśmy klasa na klasę, a jak w którejś było mniej chłopaków to można było sobie "dobrać" kolegów z innych klas.
Takie zalążki najemnictwa ( ͡º ͜ʖ͡º)

I może wygląda to "honorowo" na papierze, ale nadal jeśli ktoś osobiście startował z łapami do kogoś innego to w 95% przypadków jedna strona była taką statystyczną dupą wołową, a druga klasowym cwaniaczkiem.

Jak działo się coś poważniejszego to
  • Odpowiedz
@ovation: tak był respektowany kodeks ulicy że gościowi ze szkoły w czterech połamali szczękę, a jak się wbiło na złe osiedle to można było obskoczyć w------l od kilku osób i jeszcze zostać okradzionym xD Różnica między tym co jest teraz a tym co było to jest tylko stopień parcia na szkło. Nawet największe patusy te 10-15 lat temu tego nie nagrywały bo miały na tyle mózgu żeby nie robić sobie
  • Odpowiedz
@ovation: dokladnie robilismy ustawke na w------l kto wygral ten mial racje i nikt nie mogl sie wtracac
jak ktos postronny cokolwiek pomogl to znaczy ze strona p--------a potyczke :)

glupie to bylo i tak ale bardziej honorowe
  • Odpowiedz
@ovation: no to nie wiem gdzie sie wychowałes... "za moich czasów" (a bliżej mi do 30 niż dalej) nie raz były akcje, że kogoś w 5 skopali po szkole. Bo lata 2000 + były normalniejsze niż teraz, ehe XD. Po prostu mało kto miał telefon, a jak już miał to jakośc gorsza niż obecnie z kamerki za 30 zł. Mało tego, chodziłem do tego samego gimnazjum co moja starsza siostra
  • Odpowiedz