Aktywne Wpisy

thruster +98
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski

Kalorek +235
#programista15k #leasing
Oczywiście nie jest to branża programistyczna, ot taka uwaga o leasingu.
@lunaexoriens: konferencję, szkolenia, szkolenia innych, serwis komputera swojego etc
Mnie boli to, że UoP nie może rozliczac sobie kosztów dojazdów samochodem i kosztów zakupu i utrzymania pojazdu jako użytek mieszany, tylko ryczałtem i już. Jak ktoś uzna, że mu się opłaci, to zbierałby fakturki z NIPem na osobę fizyczną, co by PESELem nie szastać za bardzo i potem
Mój klient przy b2b sprzedał mi taką bajkę, że uwierzyłem, że potrzebne mu są dwa samochody.
To tylko kwestia wyobraźni ;)