Aktywne Wpisy
Davn +180
Partiboi +30
Ale #!$%@? #badoo #tinder #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #pierdziawa #tyleczki #p0lka #logikarozowychpaskow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid03H3LbN2EgcCet2sFZNA1VPc2PSSQkM18f8Gg1FeFBtMpKANFpFnFym5P8miF9bRxl&id=100000450321707
Dla tych co jeszcze nie widzieli - koleś wrzuca filmik z tego jak banda podludzi szabruje mu naczepę we Francji. Zachowuje się zgodnie ze sztuką, czyli siedzi na dupie i nie wychodzi z auta.
A co na to banda #!$%@? żwirosrajów w komentarach?
"Ale z ciebie #!$%@?" "Rozjechalbym ich" "Kiedyś to było, ilu jest kierowców a ilu złodziei, było wyjść i #!$%@?ć"
Wstyd mi #!$%@? czasem się przyznać, że pracuje w transporcie jak takie zjeby to 99% kierowców.
Ryzykowac kosę pod żebro za czyjś ubezpieczony towar, czy samochód i nazywać kogoś kto tego nie robi #!$%@?ą - przekracza to moje zdolności poznawcze. Do tego przecież oczywiste jest, że jeden z drugim by siedzieli obsrani w kabinie i bali się chociaż silnik odpalić, czy trąbić.
Cieszę się, że kończę przygodę z międzynarodówką. Zachodnia Europa to jest #!$%@? kpina i mam nadzieję, że te zwierzęta nigdy nie trafią do Polski.
Szanujcie swoje zdrowie i swoją pracę. Nigdy nie ryzykujecie czymkolwiek dla towaru, czy auta, bo ten kto wam to powierzył ma na was kompletnie #!$%@? i jak wam coś się stanie to nawet powieka mu nie drgnie.
wystarczy poczytać komentarze. Oni #!$%@? nie
@staryalkus: Piękne podsumowanie.
@cichooo Wystarczy przeczytać jakikolwiek wątek na etransport.pl żeby zobaczyć z jaką zwierzyną mamy do czynienia, elektroda się chowa. Ja jak poznaję nowych ludzi i mam powiedzieć że jeżdżę ciężarówką to wstyd jak #!$%@?, bo od razu cię zaszufladkują do kategorii zjeb - i całkiem słuszna generalizacja w tej branży.
I fakt, wali ludziom na łeb, mam sporo znajomych co byli normalni, a jak zaczęli jeździć to posralo sie we łbie chyba od tej ruskiej wódki na parkingach.
tez wykopki kiedy można poudowadniac jakimi debilami bez ambicji są kierowcy zwira ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@picasssss1: Widziałaś jak te toi toie wyglądają w środku? Pakiet czyszczenia raz na 2/4 tygodnie bo tak taniej, a jednak sanepid nakazał postawić zaplecze sanitarne. Tam jest nafajdane aż z górką, a opary metanu od zachodzącej już fermentacji mogą zabić jak w słynnych przypadkach wpadnięcia do szamba xD
Zwykła toaleta > świeżo dostarczony i czysty toi
@PonuryBatyskaf racja, nienawiść przysłania mi obraz tych cudownych ludzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ubezpieczenia mogą nie być wypłacone wtedy za spalony ładunek i naczepę. Ma się spalić wszystko. Lub być ugaszone przez strażaków.
Dziwne ale nikt o tym w żadnej firmie mi nie mówił.
Znajomy miał raz pożar naczepy i nie rozpiął i mu później wytłumaczyli że dobrze zrobił