Aktywne Wpisy

Liryczne_MMA +411
Jak w kukoldstanie ma być dobrze, skoro faceci nawet po zerwaniu są na usługach u p0lki. Rynek matrymonialny u nas szoruje po dnie coraz bardziej.
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #
źródło: 1000002152
Pobierz
Maczuga_Herkulesa18 +102
Ja jestem tym mitycznym graczem, który zamiast kupić nową konsole za 2000 zł+ kupił 10 metrów kabla HDMI za 50 zł i ciśnie w gierki z PC na telewizorze jak król ( ͡° ͜ʖ ͡°) #gry #pcmasterrace
źródło: 12
Pobierz

@ToJestNiepojete: skoro n----------z całe dnie w piwnicy, to zajmij się programowaniem, czy czymś z sektora IT, czymś gdzie będziesz mógł progresować i widząc że w czymś czynisz postępy to będzie sprawiało ci radość.
A tak w ogóle to idź pobiegać to ci przejdzie xd
jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz
A teraz pomyśl że w
@ToJestNiepojete: jestem 2x starszy i nie uzywam juz fb to brzmi jak jakis fake :D
@tomek001Hej: Myślałem, o tym, ale z ekonomicznego punktu widzenia to bez sensu. Mieszkanie, rachunki, jedzenie, to wyjdzie ze 3 tysiące. Może jakaś motywacja faktycznie się pojawi, ale obawiam się, że nadal będę wegetował, tyle że odpłatnie i w dodatku poirytowany odgłosami sąsiadów, miejskimi szumami. Jednocześnie nie widzę innego sposobu, na próbę wyłamania się z tego
A co do ślubów, to dziwne, że tyle tego widzisz. U mnie ( mam podobny wiek), to dopiero pierwsze pary się zaczęły pobierać.
Ja sam nie widzę się w