@ToJestNiepojete: Wyżalanie się na wykopie ci w niczym nie pomoże, zdajesz sobie chyba sprawę, że jeśli będziesz tak całe życie użalał się nad sobą to zgnijesz, umrzesz samotny i smutny ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@ToJestNiepojete: Przegraliśmy, ja już mam w------e, starzy znikają a ja pod most. Staram się o tym nie myśleć, ale czasami wracają takie myśli i wtedy walę wódę.
@ToJestNiepojete: Trzymaj się jakoś, nie daj się. Trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej. Tego Ci życzę. Jak ci będzie smutno i gdybyś chciał pogadać, to pisz śmiało.
26 lat to taki wiek, że na fb widzisz śluby znajomych, ich kolejne dzieci, postępy w karierze, wycieczek już trochę mniej, no i rozwodami raczej się nie chwalą, ale pewnie jakieś są. Tymczasem ja nawet nie próbowałem trzymać za rękę. Siedzę odizolowany i wegetuję zmarnowawszy w ten sposób ostatnie 13 lat. Nigdy nie miałem znajomych, nigdy nie wychodziłem wieczorem z domu, zero zabaw, wyjazdów, na mieście jadłem tylko z mamą lub tatą...
@ToJestNiepojete: czemu nie jeździsz na jakieś wycieczki? Zwłaszcza jak masz prace zdalną to nawet urlopu nie potrzebujesz tylko jedziesz kiedy chcesz. Chciałbym mieć zdalną pracę gdzie wystarczy mi net i sobie mogę jechać gdzie chce i kiedy chce.
@ToJestNiepojete: współczuję Miras. Ten brak sensu, o którym piszesz to najgorsza kurtyzana jaka może dopaść człowieka. W gorszych okresach życia mam to samo, całe szczęście zawsze jakoś udaje mi się z tego wygrzebać. Jakbyś chciał pogadać to pisz śmiało.
Nie warto było robić nic. Nic nie tracisz
źródło: Screenshot_2023-03-11-20-01-09-96_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
Pobierz