Aktywne Wpisy

Atreyu +4
Czy znacie ludzi wierzących w Teorię Płaskiej Ziemi? (ew. chemtrails, chipy w szczepionkach, naziści na księżycu)
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka
Myślałem kiedyś że takich ludzi nie ma, że to jakiś running joke
A otóż są. Poznałem gościa, facet w średnim wieku który mocno wierzył że Ziemia jest płaska, a na Antarktydzie jest lodowy mur pilnowany przez setki tysięcy żołnierzy. Główne źródła wiedzy to TikTok i ew. YouTube (filmy z żółtymi napisami).
#pytaniedoeksperta #nauka

#sebcel weźcie zostawcie chłopa widać że już pęka, wychuśta się i czym wtedy będziecie sie różnić od julek i oskarów co was gnębili w gimbazie?

Wrzuciłby ktoś z Was link do instrukcji instalacji Guitar Linka? Nie mogę go zainstalować ze sterownikami Bechringera ani czystym ASIO. Nie słychać w ogóle dźwięku, próbowałem już przeróżnych kombinacji. Działa jedynie bez sterowników na plu&play, ale w jakości 41k to trochę kiepsko, skoro 48k można na sterownikach osiągnąć. Na prawdę już mnie slag trafia. W lapku poza tym karta Relatek HD, wyłączanie innych urządzeń nic nie daje.