Aktywne Wpisy

mamabijeatataniezyje +276
#!$%@? mój ojciec to jest rekin biznesu.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.
Kobieta wywiesiła na bramce swojego ogródka działkowego kartkę "SPRZEDAM działkę nr. XXX, można wchodzić i oglądać, telefon xxx xxx xxx". Powiedziałem jej, że kupię, ale za połowę tego, co chce, bo to zaniedbana dżungla. Powiedziała, że chyba sobie żartuję, ale poszła na deal, że sprzeda mi jak nikt się nie odezwie, bo ona wyjeżdża na dłużej do Niemiec i chce się pozbyć obowiązków i opłat.

poker666face +8
XDDD #danielmagical

#nieruchomosci #kredythipoteczny
co szkodzi jeszcze dopisać do ustawy:
"i/lub" ogłoszenia o pracę
to jest klasyk PISowski, czyli "DEKRETUJEMY I TAK MA BYĆ"
Będzie na stronie wyższa cena z dopiskiem "możliwa negocjacja" i rabat w dół 20%. Zresztą teraz już tak jest, że dostaje się standardowy rabat za darmo wejście do biura sprzedaży.
Ale idea fajna. Można będzie chociaż orientacyjnie zobaczyć ceny.
Inne sprawa, że teraz też można rozesłać spam. Ale i sam dostaniesz zwrotny spam xD
@everybodykombinerki: jeżeli napiszą na stronie za 300k to nie możesz po przyjściu usłyszećże 400k jednak chcemy za to mieszkanie - to jest oferta handlowa coś jak cenówka w sklepie. I jak dają rabaty to bedzie działało na ich niekorzysć.
A tak ogólnie to da się dosyć dużo poszukać informacji o cenach
ceny na poziomie dziury w ziemi często różnią się od finalnych i ludzie po prostu podpisują aneksy, bo nie opłaca im się szukać mieszkania na nowo
na auto nie masz często stałej ceny i trudno ją podać ot tak na stronie, a co powiedzieć o mieszkaniu?
zapowiadam - kolejny martwy, populistyczny przepis