Wpis z mikrobloga

Dzień dobry!

Jakby się ktoś martwił, że zapomniałem o wykopie to uspokajam. Pamiętam i to bardzo dobrze. Wczoraj na moim kanale YouTube pojawił się vlog z Kambodży, w którym przedstawiam ciekawostki, historię w skrócie i pokazuje piękne widoczki. W końcu Angkor Wat to najpopularniejsza atrakcja w Kambodży.

Zapraszam do znaleziska - ANGKOR WAT + ŻYCIE NOCNE W SIEM REAP, KAMBODŻA

Pozdro mirki!

Wpadajcie również bezpośrednio na kanał - WIECZNIE WOLNI. Zachęcam do sybskrypcji. Kolejne dwa odcinki będą ze spotkania z #popaswpieprz i #raportzpanstwasrodka / #raportzakcji.

#podroze #wieczniewolni #azja #przygoda #bezplanu #zainteresowania #historia #kambodza #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #turystyka #podrozujzwykopem
ziolo22 - Dzień dobry!

Jakby się ktoś martwił, że zapomniałem o wykopie to uspokajam...

źródło: P1533405

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@Wielki_Szu_internetow: nie znam ich z twórczości internetowej ale na żywo to bardzo spoko ludzie. Fajnie się z nimi rozmawiało, sporo dowiedziałem się na temat tworzenia treści na youtube. Jeśli chodzi o biznesy to pensjonat Marcina ma duży potencjał - wysokim standard jak na cenę za pokój. U Adama restauracja ma całkiem spory ruch, jak byliśmy przez dwa dni to trochę ludzi się przewinęło. W odcinku z wizyty u Adama będzie
  • Odpowiedz
  • 5
@Wielki_Szu_internetow: nie namawiali ale Marcin z Cambolife dość sporo opowiadał o tamtejszych biznesach. Prawie godzina rozmowy czeka na dysku do zmontowania.
A jeśli ty pytasz czy zainwestowałbym w Kambodży to raczej nie. Chyba nie dla mnie takie interesy.
  • Odpowiedz
  • 1
@T4_LOVER: niedługo wrzucę filmy na kanał to wszystkiego się dowiesz. Nie pamiętam co tam nagrałem. Podrzucę na zachętę cytata prezesa "Wyjechałem tam nie dla pieniędzy a dla wolności."
  • Odpowiedz
Wyjechałem tam nie dla pieniędzy a dla wolności.

@ziolo22: jak wszyscy z naszych patocelebrytów, tymczasem wolność kończy się jak się złamię ręke i trzeba jechać do sąsiedniego kraju, bo nikt z wolnościowych lekarzy nie chce się podjąć leczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jakby się ktoś martwił, że zapomniałem o wykopie to uspokajam. Pamiętam i to bardzo dobrze.

@ziolo22: Szkoda, że pamiętasz o nas wyłącznie jak trzeba się zareklamować. A żeby złożyć życzenia na święta to cie nie ma...

A tak w ogóle to czemu cię widzę skoro mam cię na czarno liście za spamowanie?
  • Odpowiedz