@qusqui21: może nie przeszkadzało mu jak naginał laty pod z góry podana mu tezę, jednak takim zachowaniem pokazal, ze ma jakąś moralność i sumienie. Wydaje mi się, że jak poszly wytyczne z góry to wiedział co ma mówić. Tak to odebrałem.
@EvilToy Zwykle to on kanalii broni, teraz się poczuł jedną z nich, bo to właśnie przez pisowską szczujnię doszło do tragedii. Ale poczucie winy jest ulotne, co miesiąc dostaje dziesiątki powodów by je wygasić.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Komentarz usunięty przez autora
https://twitter.com/ArturooArtur/status/1632468762652704768
@qusqui21: Człowieku, Klarenbach to tam jedna z największych mend i szczekaczek akurat. :D
@qusqui21: może nie przeszkadzało mu jak naginał laty pod z góry podana mu tezę, jednak takim zachowaniem pokazal, ze ma jakąś moralność i sumienie. Wydaje mi się, że jak poszly wytyczne z góry to wiedział co ma mówić.
Tak to odebrałem.
@kazal: pewnie sam ma dzieci, to mu sie jakis instynkt odezwal, ale raczej bezrozumny.
źródło: temp_file.png4129279237102380818
Pobierz