Aktywne Wpisy

Bunch +114
Jak wam się podoba takie rozwiązanie? Zbudowałęm stół warsztatowy z ciekawą funkcją! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube

#przegryw #blackpill #zwiazki #s--s #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
@ArthurFleck: Zależy u kogo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jajozjadakure: Ale co ty za herezje tu głosisz. Wysocy ludzie nie mają prawa mieć żadnych skaz, nie wywracaj przegrywom świata do góry nogami ( ͡º ͜ʖ͡º)
Np dobre na długość spodnie są za duże w pasie, a jak są dobre w pasie to są za krótkie.
Ogólnie
Daj spokój, mam 182+ (plus bo trochę skolioza) i już jestem na krawędzi wygody, tu łbem przywalę, tam kolanem, w kabriolecie który kocham mieszczę się na styk, w komunikacji publicznej już lekko ciasno (zwłaszcza nogi w autobusach). Dwumetrowcy mają parę plusów w postaci samej sylwetki ale reszta przesrane.
Dodatkowo żeby jakoś wyglądać mając 195cm+ musisz pakować, innej opcji nie ma. Przed pójściem na siłownię wyglądałem jakbym spier**** z obozu koncentracyjnego.
Z plusów:
Jak już jakaś pannę zapoznasz mimo swego groźnego wyglądu ( ͡° ͜ʖ ͡°) to każda przeważnie jest zachwycona że ma wysokiego typa. Nigdy nie
@Mineciarz69: no i tak musisz miec ryja 7/10 i cialo 7/10...