Aktywne Wpisy
Minieri +140
Witam serdecznie w ten niedzielny bardzo wczesny poranek. Za mną już burza w postaci sobotniego, jeszcze andrzejkowego ruchu. Humory klientów dziś wyjątkowo dobre, mój, a w sumie nasz też.
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Beznazwyy +114
Nagrałem materiał o tym, jaką maksymalną sprawność może mieć silnik spalinowy.
Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż
Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż
za mało na kupno mieszkania pod wynajem,
#gielda #biznes
Komentarz usunięty przez autora
@Vateusz23: fajne, sprawdze
za ostatni rok miałbyś ~36k PLN
- trzyletnie obligacje skarbowe ze stałym oprocentowaniem 5,95 %,
- czteroletnie obligacje indeksowane inflacją (pierwszy rok 6,3% a potem 1,5%+ inflacja)
Sam dwa lata temu zakupiłem inflacyjną czterolatkę ale wtedy był inny klimat. Decyzji nie żałuję ze względu na święty spokój
Pewnie
@EnsurePrivacy: to worki z cementem
@Pawelex: ile zarobiles na tym?
@Bejro: to nie są żadne fakty, a wyłącznie twoja opinia.
to samo krypto co potrafilo dac nura o kilkadziesiat procent z dnia na dzien