Wpis z mikrobloga

56 090 + 45 + 2 = 56 137

Dziwny ten dzień. W planie dojazd do lokalnej trasy xc, godzina interwałowej rundy i do domu. Od samego rana cos nie tak.

- wyciagam rower - właczam lumintopa - strzelił iskrami, puścił dymek - nie wlącza sie. Pierwsze straty dznia dzisiejszego.

- ruszam, radar garmina pika o niskiej baterii.

- jadę, po czasie skapuje sie ze nie mam tetna ani mocy - licznik sie zwiesil, 20 minut nie nagrane. Restart i dziala. Spoko, zdarza się, chociaz bolt v1 nigdy tak nie zrobil.

- radar garmina pika o niskiej baterii

- dojazd na rundę, zdejmuję blotnik i zostawiam przy wjezdzie na runde. Standardowo, po co ma sie telepotac. Kolega zostawia bidon "bo mu koszyk nie trzyma"

- start rundy - skok na malej hopce na sztywnym romku. Pierwszy raz się odważyłem. Koło nie wytrzymało. Zrobila się 8. A ja leżę na sciezce i sprawdzam czy nie połamany. Prostuje kilkoma kopniakami i jade dalej Kolejne straty.

- radar garmina pika o niskiej baterii

- zajezdzam sie intrwałowo

- wahoo pika ze radar się rozłączył. no wzial i się rozładował.

- wyjazd z rundy, jest bidon nie ma blotnika. Ktoś wziął i #!$%@?ł.

- Wracamy do domu.

- sięgam pod siodlo po radar by zabrać do ładowania. - nie ma. - kolejna strata.

wrocilem oczywiście na trasę w miejsce gdzie zapikal o utracone polączenie ale nic nie znalazłem. Jutro powtórka szukania.

nie to nie #pasta , to smutny los pedalarza. Klocek lekko w plecy.

#rowerowyrownik #hiponaszosie #rower

Skrypt | Statystyki
Hipodups - 56 090 + 45 + 2 = 56 137

Dziwny ten dzień. W planie dojazd do lokalnej tr...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach