Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@essos: Nie wiem czemu mówisz do mnie w liczbie mnogiej. Jeżeli dla ciebie moje zdanie to zdanie całego wykopu to współczuję. Czym mieliby nas zaatakować? Tym co wyprodukują za x lat. Nigdzie nie powiedziałem, że kacapy prosto z Ukrainy poszliby na nas.
  • Odpowiedz
@CodeRedCart: mają do tego prawo, ale w międzyczasie zrzekną się uczciwie obywatelstwa i majątku, tak?

czy nie wiesz jak działa demokracja i liczysz że złapiesz króliczka i będziesz mieć ciasto :p

@Ulfric_Stormcloak: Weź nie p-----l. Polska ma "zawodową" armię na którą wszyscy płacicie podatki.
Zrzekanie się obywatelstwa xD Proszę bardzo. Jak mnie wezwą, to jutro z chęcią oddaję polski paszport bo mnie już dawno w tym k--------u niema.
  • Odpowiedz
Weź nie #!$%@?. Polska ma "zawodową" armię na którą wszyscy płacicie podatki.

@CodeRedCart: Słyszałeś o wojnie na Ukrainie? :p Jak nie masz o czymś pojęcia i ktoś kto takie pojecie ma, ci coś mówi, to słuchaj i się nie mądrz :p

Jak Ukraina miałaby się obronić przed rosją, gdyby bazowałaby tylko na zawodowym wojsku? Przecież to totalny absurd.
  • Odpowiedz
@mial85: jak ukraina przegra i bedzie mobilizacja ze wzgledu na mozliwy atak rosji na polske to ty sam wyp*olisz na cwiczenia i ja sie o to postaram, a nie sory czekaj w rosji juz macie karty mobilizacyjne xd
  • Odpowiedz
  • 0
@niko444: jak przez to ciągle pisanie o tym że to nasza wojna, faktycznie będzie nasza to własnoręcznie będę wam kręcił wora przysięgam
  • Odpowiedz
@mial85: ty dalej nie rozumiesz ze jezeli ukraina przegra to bedziemy mieli mega prze**ane i praktycznie na bank predzej czy pozniej bedzie wojna miedzy polska a rosja, dlatego mowi sie ze to nasza wojna bo przesadzi o naszych losach, jak rosja wygra z ukraina to mozesz juz sie pakowac i wyjezdzac z polski bo bedziemy skonczeni, albo wytlumacze ci to na innym przykladzie, rosja zaatakuje śląsk to tez bedziesz krzyczal
  • Odpowiedz