@AgentGRU: niepotrzebnie te studia synek rzuciłeś, miałbyś większą pensję. Tato ale po stosunkach nie ma pracy. Co ty mi tu gadasz za głupoty, chyba trochę starszy jestem to wiem.
@AgentGRU: Ja tam biorę, bo za siedzenie w domu i granie w gierki z leżącym obok włączonym służbowym laptokiem na którym kliknę coś dwa razy co 15 minut płaca mi 75ziko na h XD
Synek, jak ci dysk wypadł to nie bierz wolnego bo się szef zdenerwuje
@josedra52: Taka sama mentalność jak u ludzi, którzy przychodzą do pracy z gorączką i atakami kaszlu zarażającymi wszystkich wokół bo "chorobowe im się nie opłaca."
@AgentGRU jak miałem 20 lat to uważałem, że nadgodziny to głupota, jeśli ktoś nie musi, a teraz to bym se chętnie wziął, podwójna dniówka jest tego warta zdecydowanie.
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
@cichooo: Kogo kurła poznasz jadąc do Januszexu pod lasem pośró pól?
@josedra52: Taka sama mentalność jak u ludzi, którzy przychodzą do pracy z gorączką i atakami kaszlu zarażającymi wszystkich wokół bo "chorobowe im się nie opłaca."
@ol_Io: Janusz ma racje, bezrobocie wśród ludzi z wyższym jest najniższe.
@ol_Io: po każdych studiach jest praca jeśli się odpowiednio ustawisz.