Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Heekate: takie szczekanie moze bawic tylko biede umyslowa, nie mowie ze nikogo nie bawi xD

wyatrczyloby tego nie tagowac famemma, tylko jakies sczekanienawardege czy cos takiego. i juz nie ma problemu.
  • Odpowiedz
@Heekate: dokladnie, wracamy do poczatku, to ze istnieje bieda umyslowa to fakt, nie moge nic z tym zrobic, nie ma mnie na fb, nie ma mnie na twitterze z powodu biedy umyslowej.

masz tu bardzo potezne narzedzie, wrzucasz dobry tag i mozesz miec swoja spolecznosc, nie w--------j sie na inne tagi i przyjanmniej nie bedzie mnie to spotkanie biedy razic w oczy.
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: Tag famemma nie służy tylko do gadania o rzeczach około freakowych, służy on także do obmawiania różnych aferek, czy śmieszkowania z różnych influencerów, większość użytkowników to akceptuje i nie ma z tym problemu.
  • Odpowiedz
@DEJW88: Xdddd

Nie sluzy do gadania na temat frików i fame mma tylko jesli jestes cwiercinteligentem. Funkcja logiczna/definicyjna tagow jest wlasnie to aby posty trafialy do odpowiednich spolecznosci.

Bieda umyslowa nigdy nie ogarnie, podejrzewalem to od poczatku, nauczcie sie tagowac i tyle, ez
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: Tag rozszerzył swoją funkcjonalność, a stało się to za sprawą społeczności która go tworzy, jedynie "Friz" jest osobnym tagiem związanym z youtubem, ale uniwersum Friza jest czymś mocno rozbieżnym od świata patogal, a Wardęga nie.
  • Odpowiedz