Aktywne Wpisy

_gabriel +14
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -

kopek +859
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd

#famemma #wardega
1. czemu tagujesz to fame mma xD
2. nie uważasz że obu ma kase i robią to co chcą? XD Wardega już podróżował i robił wiele aktywności, ma porównanie i wybrał coś innego. Za to friz nigdy nie będzie mógł być na poziomie analizy zachowań innych ludzi wardęgi, bo zwyczajnie urodził się za słaby intelektualnie na coś takiego.
3. Dlaczego jak porównujesz dwie osoby to ewaluujesz pewne zachowania na lepsze
@Heekate: Bo się dopełniają i pewnie nadal będą, teraz napiszesz o fasie haha 300iq, no tak ten sam poziom współpracy, masz racje byczqu.
@Heekate: czyli nie masz nic do powiedzenia xD dobrze, wszystko sie zgadza z moimi podejrzeniami, mialbys rigcz aby nie odzywac sie jak nie masz nic do dodania, przeprosic za blad i wyciagnac wnioski na przyszlosc.
A to że Wardęga ma ból dupy do Friza,
@DEJW88: No tak, zostanmy portalem ktory jest znany z:
- wysokiego stezenia trolli politycznych
- sluzebnosci orlenowi
- bandy trolli co zamiast dyskutowac robi shitposty na randomowych influencerow o ktorych boli ich dupsko.
XD
Ja wybieram sprzeciwiac sie temu grzebaniu poziomu dyskusji.
@NewBlueSky: +
- bandy zje bow co boli ich dupsko o shitposty na forum ze śmiesznymi obrazkami na randomowych influencerow.
@NewBlueSky:
a ja wybieram pikaczu, a ty #!$%@? do pokebola, haha witam w grze.
źródło: gfbbv
Pobierz@NewBlueSky: ale wiesz, że przebywasz na tagu ze śmiesznymi jutuberami. To nie miejsce do szlifowania poziomu intelektu.
Zresztą już kiedyś rozmawialiśmy, Ty nie potrzebujesz pielęgnować i ćwiczyć swój intelekt a potrzebujesz specjalisty psychiatry który ogarnie ci tę twoją schizofrenie zanim będzie za późno
@essos: Ale widzisz, ty nie rozumiesz. Ja wiele razy pisałem, ze lubię zwyrola i jako widz uważam, że się stacza i on tez jest tego świadom. A odpowiadając na pytanie, co sądzę o ludziach co go oglądają, to nic, co mam sądzić, niech se oglądają, a za siebie mogę powiedzieć, ze czuje się zawiedziony zwyrolem, stąd te pstryczki.
@Heekate: ale tu nie ma nic smiesznego. Lubie memy, nie lubie glupich memow, forcowanych memow itp, ktore nie sa logiczne. xDDD slabosc ludzi (mainstreamowych robakow) jest po prostu zenująca.
@Heekate Jak nie rozumiesz o co chodzi to nie komentujesz, juz to omawialismy. To co tam widzisz to wlasnie jest to co chcialbys osiagnac,