Aktywne Wpisy
robert5502 +786
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +288
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
Nie mam dużych oczekiwań w stosunku do ukrofilskich botów ale i tak ich głupota i podwójne standardy moralne nie przestają zaskakiwać.
#wojna #ukraina #rosja #4konserwy
No i co to zmienia?
@FerdynandMagellan:
A jakie to powody?
@FerdynandMagellan: Np jakie? xD
Walka z szatanizmem?
Zniszczenie biolabów?!
Zatrzymanie projektu produkcji mega giga ukraińców genetycznie modyfikowanych?
Za to żadna z wyżej wymienionych interwencji nie była pod wpływem zagrożenia egzystencjalnego dla państw natowskich
Ukraina przed 2014 jak najbardziej miałaby szansę na dostanie się do NATO, ale po 2014 już NIE. I nie, ani Ukraina ani UE nie uznałaby aneksji Krymu.
Przecież jakby dostarczali b--ń separatystom i okupowali Krym przez kolejne 20/50/200 lat to Ukraina przez ten czas nie miałaby
Kwestia dyskusyjna kiedy i jak dokładnie powinni zareagować ale jest sprawą oczywistą że żaden inny kraj też by się na coś takiego nie zgodził.
@BayzedMan: a który to artykuł traktatu? Mógłbyś wskazać, bo nie potrafię znaleźć?
@Denaturovsky: piłeś, nie pisz... Od dawna granica NATO jest ok. 150 km od Petersburga.
To może po prostu nie zaczynaj wjeżdżać innym do kraju, by tworzyć separatystyczne republiki jak w Mołdawii i Ukrainie, mordować cywilów w setkach tysięcy jak w Czeczenii czy po prostu przestań zajmować tereny jak w Gruzji i Ukrainie, to nikt nie będzie chciał wstępować do
@FerdynandMagellan: czy tymi powodami było wybijanie zielonych ruskich ludzików w 2014?