Aktywne Wpisy
robert5502 +786
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +288
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
Nie mam dużych oczekiwań w stosunku do ukrofilskich botów ale i tak ich głupota i podwójne standardy moralne nie przestają zaskakiwać.
#wojna #ukraina #rosja #4konserwy
kazdy zdechly rusek czyni nasz swiat lepszym
reszta nie ma kompletnie zadnego znaczenia
@FerdynandMagellan: Że co? Przecież NATO nie może nikogo zaatakować, NATO zadziała tylko i wyłącznie przy obronie państw członkowskich. Nie odwracaj kota ogonem, bo jesteś nierzetelny.
Komentarz usunięty przez moderatora
@FerdynandMagellan: powody:
Ruda żelaza - Ukraina ma znaczne złoża rudy żelaza, a także rudy metali takich jak miedź, cynk i ołów. Główne złoża znajdują się w Krymskim Zagłębiu Manganowym i na Północnym Kaukazie.
Węgiel - Ukraina posiada jedne z największych zasobów węgla kamiennego w Europie. Główne złoża znajdują się na
Komentarz usunięty przez moderatora
@FerdynandMagellan:
Nic dziwnego że się mylisz skoro bazujesz na złych zalozeniach. Po pierwsze NATO bylo wymierzone w ZSRR. Rosja jest zaledwie pierdem tego czym był związek radziecki. A po drugie w 2001r po atakach terrorystycznych na USA istniała realna szansa na wejście Rosji do NATO po tym jak ta zadeklarowała wsparcie USA w walce z terroryzmem. Urzędnicy krążyli w ta