Pamietam jak kumpel usunął Windowsa, bo linux lepszy przez co nie mógł nic zrobić na kompie, a jego siostra nawet Worda używać nie mogła. Mało tego nie mogła też używać drukarki, bo nie było sterowników. Najbardziej śmieszyło mnie to że płacili ogromne pieniądze za Neostradę 512kbps, a linux obsługiwał 128kbps xD Jego siostra poskarżyła się matce i dostał srogi o------l. Zaraz wrócił Windows, a Linuxa miał jako dodatkowy
@s---k: to bardzo proste i równie szybkie, nawet szybsze jeśli masz ręce na klawiaturze bo piszesz coś. Wysuwany emulator terminala na skrót i komenda feh --bg-scale
@fervi Nie, został nauczycielem. Uja a by devem został. Z 34 uczniów w 1 roku z naszego technikum informatycznego tylko 2 się zajmują bezpośrednio informatyka, a 2 dodatkowo. Żaden linuksiarz nic nie osiągnął w tym kierunku ( ͡º͜ʖ͡º)
Wiesz w ogóle co to Neostrada i jaka to jest prędkość 128kbps? ( ͡º͜ʖ͡º) Powiem ci ze do internetu musiałeś mieć specjalne zewnętrzne urządzenie do którego wpinales kabel telefoniczny xD
@Krzysztof53647: Tak, wiem co to jest neostrada, Linuksa używam od 1999 roku, a 13 lat to miałem dawno temu. Pamietam neostrade, pamietam tez modemy. ;)
#linux #linuxiarze #heheszki
źródło: temp_file.png4616637015600421332
Pobierz@BArtus: Z CZARNEJ NA NIEBIESKA
https://wykop.pl/wpis/70077875/humorinformatykow-linux
A w konsoli to mam nawet screen saver ಥ‿ಥ
źródło: 702f86087ed3667c5468e9b1f18ec485ed79609598d353b00dc1337dfeed8ee8
PobierzLinuksiarze xD
Pamietam jak kumpel usunął Windowsa, bo linux lepszy przez co nie mógł nic zrobić na kompie, a jego siostra nawet Worda używać nie mogła.
Mało tego nie mogła też używać drukarki, bo nie było sterowników.
Najbardziej śmieszyło mnie to że płacili ogromne pieniądze za Neostradę 512kbps, a linux obsługiwał 128kbps xD
Jego siostra poskarżyła się matce i dostał srogi o------l. Zaraz wrócił Windows, a Linuxa miał jako dodatkowy
źródło: 5y46yc
PobierzUja a by devem został. Z 34 uczniów w 1 roku z naszego technikum informatycznego tylko 2 się zajmują bezpośrednio informatyka, a 2 dodatkowo.
Żaden linuksiarz nic nie osiągnął w tym kierunku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wiesz w ogóle co to Neostrada i jaka to jest prędkość 128kbps? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Powiem ci ze do internetu musiałeś mieć specjalne zewnętrzne urządzenie do którego wpinales kabel telefoniczny xD