Wpis z mikrobloga

#xbox

pytanko mircy. wiele lat temu ogrywałem ps3, teraz z uwagi na premiere hogwarts legacy zamarzylo mi sie wrocic do grania.

bede typowym niedzielnym graczem. pogram pewnie w ww., forza i odswieze gta. czy xbox s bedzie dla mnie najlepszym wyborem? z tego co widze to PS5 i Xbox X beda sporo drozsze, a PS4 Pro jest w podobnej cenie co xbox S, gdzie jednak jest to starsza generacja.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maciejas27: Ja kupiłem ps5 bo pady lubię a też starszej generacji sam jestem. Pytanie w co lubisz grac ale jak lubiłeś stajnie Sony to polecam dołożyć do ps5, na xboxie mi pad nie leżał. A gry to już kto co lubi. Fanatycy jednego i drugiego będą przekonywać, ale jak Ci pad nie przeszkadza to najtańszy xbox do casualowego grania będzie spoko. W lepsze konsole bym szedł po prostu bo to
  • Odpowiedz
@Maciejas27: sprawa prosta - jezeli forza to tylko xbox. Series s da sie spokojnie grac, obsluguje pieknie tytuly z gamepassa i w wiekszosci przypadkow nie bedziesz wiedzial nawet ze gra mogla chodzic plynniej. Z drugiej strony, na co kogo stać, wiadomo xsx i ps5 lepsze, tylko miej potem czlowieku czas grać...
  • Odpowiedz
@Maciejas27: z perspektywy osoby posiadającej obie konsole, to następnym razem, gdybym się decydował na zakup 1 konsoli, kupiłbym PS5. Forzy by mi brakowało, ale jednak exy robią robotę. Standardowy pad PS5 też jest lepszy, a rozszerzenie przestrzeni dyskowej dużo tańsze, bo montujesz zwykły dysk na PCIe 4.0.
  • Odpowiedz