Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Na zdjęciu moje śniadanie wraz z posiłkiem do pracy (jedzenie na od 7 do tak 17), a w komentarzach pozostałości wczorajszego obiadu, do których jeszcze dochodziły talary ziemniaczane smażone na głębokim oleju w srogiej ilości.
#przegryw #s----------e #dieta #dietetyka #nadwaga #otylosc
@Swordy: Bardzo mi przykro ale musisz się postawić i jeść tyle ile chcesz. To jest tylko głupie gadanie i nie sądzę abyś powinien swoje dobro stawiać poniżej tego gadania.
Ja kiedyś miałem miesiąc wolnego i postanowiłem jak najwięcej schudnąć przez ten miesiąc. Jadłem około 1500kcal dziennie spożywanych wyłącznie ze zdrowych źródeł. Do tego treningi codziennie, bieganie lub siłownia lub połączone.
W 30 dni schudłem ok 8kg zwiększając przy tym siłę i masę mięsniową.
U mnie był ten sam problem. Codziennie to samo, smażone mięso, góra zimnioków i jakaś "sałatka" typu pomidory ze śmietaną xD Ewentualnie pierogi umoczone w roztopionym maśle i mnóstwo smażonej cebulki (takiej wrzuconej na średnio rozgrzany olej, żeby sobie jeszcze mogły troszkę tego oleju wypić).
No i gadki w stylu "dla kogo ja to szykowałam" za każdym razem jak nie chciałam zjeść 2kg ziemniaków.
U mnie pomogło, jak powiedziałam,
@cebularz_szkorbutnikowy: bo on chyba nie ćwiczy i wtedy jak się ma za mało kalorii to organizm zatrzymuje tłuszcz
Mając brak dostępu do kuchenki, bo tak. Chatę spalisz i c--j Ci, że masz te over 20 lvl
Jem z własnej woli (czyli z posiłków, które sam przygotowuję) nie więcej niż 1000 kcal plus obiad, który sam w sobie ma pewno dwukrotność tego, bo matka szykuje porcje jak dla chłopów po całym dniu w fabryce azbestu (ojczym szklarz pracoholik n------------y średnio 12h dziennie ponad normę (w rozumieniu, że przeciętny pracownik robi np. 200 luster na
Ten twój sposób nawet nie jest podobny - znaczy, że nie zrozumiałeś.