Wpis z mikrobloga

@Lukardio: i powiedz mi czy wy nie możecie przy biało czerwonej tylko wszędzie musicie ładować tą tęczę. Wiecie o tym że to jest znieważenie flagi i symboli narodowych a za to jest kara.... Dość sroga bo nawet 3 lata można wyłapać
  • Odpowiedz
@Lukardio: i "odzyskany " odzyskać to se możesz dług od kogoś a nie święto. Jest to święto wszystkich Polaków a nie tylko wybranych. Tylko przyjdź i świętuj normalnie pod biało czerwoną a nie świrujesz pawiana i wyzywasz wszystkich od faszystów bo ich nie lubisz.
Serio trzeba to tłumaczyć?
  • Odpowiedz
@R187: Z tego co wiem o Izraelu to mieszka tam bardzo duza grupa ortodoksyjnych Zydow, ktorym wladze w niejawnej umowie zapewnily utworzenie stref wolnych od LGBT np. Przy scianie placzu, w dzielnicach o duzym zageszczeniu ortodoksow poniewaz w dla zyda ortodoksa kontakt wzrokowy z homoseksualista jest grzechem.
  • Odpowiedz
@RadzieckiSnajper: no nawet nie do końca bandera RP gdyż godło jest zbyt duże, ale dobra. Znieważenie flagi nie obejmuje wytworzenia kolorowego kolażu z dodanym godłem jak widzimy na zdjęciu. Co innego gdyby ma paradzie wzięli normalna flagę narodową Rzeczpospolitej, bez godła, z dobrymi porcjami boków i kolorami - takimi jak przewidziano w ustawie i ja pomalowali na tęczowo lub spalili tudzież wysmarowali gnojem. To wtedy jest znieważenie.
  • Odpowiedz