Aktywne Wpisy
bomba4 +927
Chłop mający żonę i córkę pojechał 200 km od swojego domu, żeby się #!$%@?ć i ukraść komuś flagi. Pech chciał, że przy odpalaniu pirotechniki sam się zabił i teraz robią mu zbiórkę na milion złotych xD.
#bekazpodludzi
#bekazpodludzi
robertx +1588
#ikea Ogarnia ktoś do kogo z Ikei uderzyć w sprawie archiwalnych zdjęć z imprez odbywających się w danej Ikei?
Sprawa wyglada w ten sposób, że dawno, dawno temu w jednej Ikei było świętowanie 10 lat w Polsce Ikei (czy coś koło, wielka impreza. To było z 25 lat temu wiec nie pamietam dokładnie). Koncert dawała Majka Jeżowska więc było grubo, sami rozumiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poszukuje zdjęć
Sprawa wyglada w ten sposób, że dawno, dawno temu w jednej Ikei było świętowanie 10 lat w Polsce Ikei (czy coś koło, wielka impreza. To było z 25 lat temu wiec nie pamietam dokładnie). Koncert dawała Majka Jeżowska więc było grubo, sami rozumiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poszukuje zdjęć
mniej więcej o tym jak szukałem na zastępstwo na kilka miesięcy jednego pracownika bo mój miał wypadek i złamał nogę, gdzie zgłaszały się takie #!$%@? kwiatuszki że szkoda słów...
pytam bo nie wiem czy się wysilać i opisywać to wszystko xd
Jedziesz( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mecha_Wykalaczka: Dużo wybitnych użytkowników padło ofiarą podobnego eksperymentu.
@djtartini1 to był bardzo nieprzyjemny eksperyment :c
@Wodzigrzmot @Kremufka2137 @Grzesznik01 @JustMightBe @klefonafide
Dodałem ale nie wiem czy wolanie działa, nie mogę skopiować linku do posta bo tego chyba #!$%@? nie ma w tym gównie2.0 ;-;
Opie dawaj, bo to już brzmi interesująco, sporo osób poczyta, ale pod warunkiem, że wysilanie się będzie odznaczać również używanie akapitów i interpunkcji.