@Mecha_Wykalaczka ja wysylam pracownikow na niemcy od 3 lat i nigdy nie mialem zadnego problemu, nie zakladam nic ale moze problemem u Ciebie jest to, ze: malo płacisz i zgłasza sie sama patologia bo nikt normalny za tyle nie bedzie robił a dwa, nie masz doswiadczenia w zatrudnianiu i rekurtacji i dokonujesz złych wyborów. Serio, na te 3 lata to tylko raz sie zdarzylo, ze chlopaki po pijaku w weekend grilla
@Mecha_Wykalaczka: To niezły żart sobie zrobiłaś. Żeby Cię nie missgenderowac będę używał formy żeńskiej, jak do każdego różowego paska, koleżanko. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Mecha_Wykalaczka jak chcesz to mogę ci opowiedzieć swój proces rekrutacyjny, ile osób zostawiłem na lotnisku czy dworcu i ile euro jestem w plecy przez polaków, którzy myślą że w niemczech sie nic nie robi xd
@Mecha_Wykalaczka: Opie dawaj, bo to już brzmi interesująco, sporo osób poczyta, ale pod warunkiem, że wysilanie się będzie odznaczać również używanie akapitów i interpunkcji.
Jedziesz( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mecha_Wykalaczka: Dużo wybitnych użytkowników padło ofiarą podobnego eksperymentu.
Opie dawaj, bo to już brzmi interesująco, sporo osób poczyta, ale pod warunkiem, że wysilanie się będzie odznaczać również używanie akapitów i interpunkcji.