Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@truchuo oh, gdyby to jeszcze była kasa i nadal w Dino. Kasjerem to byłem tylko na papierku, jako niepełnosprawny byłem tylko pomiotem do wyzywania się na tym, że sklep ma mniejsze zarobki niż miesiąc wcześniej i rozkładania towaru na dziale nabiału. Teraz w teorii #bezrobocie, bo nawet nie mam 1/4 etatu, ale hurtownia spożywcza
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@LonNon a waga to (dane przed 2 tyg teraz nie pójdę, bo wystarczy stary do kibla i in a tysiąclecia ze jak to noc jest od spania) 78,6
  • Odpowiedz
@Swordy: W takiej sytuacji, to już kompletnie daj sobie spokój z Tinderem. Tam różowe szukają chada, dzięki któremu będą mogły pływać jachtem i latać samolotem na zakupy do Paryża. Nieważne, że chad zostawi ją po miesiącu, jak mu się znudzi. Ona będzie dalej szukać i znajdzie. I tak aż dotrze do ściany, a wtedy będzie szukać już normalnego mirka, udając skromną dziewczynę, co może miała jeden raz w życiu po
  • Odpowiedz
@LonNon: mam takie głupie szczęście w życiu, że zawsze się otaczam ludźmi, do których nie dorównuję, ale dzięki swojej pewnej "obrotności" potrafię wejść w towarzystwo kilka lvli wyżej. Zatem jestem przegrywem, ale mam wokół siebie kilku chadów, którzy na Tinderze wydymali już chyba wszystkie różowe w promieniu 50 km. Każda, ale absolutnie każda, szukała księcia z bajki, co ma tyle hajsu, że odmieni los. Kilkanaście lasek ukrywało ponadto, że ma
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@LonNon a wracając do zadbania itd. mimo, że siedzę na Tinderze, gdzie 90% lasek to chętne na bolca, wysportowane niunię to nigdy nie pogardzę łaską z odrobiną nadwagi (bez popadania w przesadną otyłość. Mówimy o sensownej nadwadze w granicach nie wiem, 10 max. 20 kg) i nawet w gruncie rzeczy takie preferuję. Nie pogardzę oczywiście wysportowanymi czy po prostu chudymi, ale fajna chubby kobitka (nie bbw na pół łóżka) to zajebista
  • Odpowiedz