też wam dzisiaj zdechło youtube vanced? niby miało juz nie działać rok temu ale do dzisiaj u mnie działało, dzis wyskoczył komunikat o koniecznosci aktualizacji i nic wiecej nie da sie zrobic, po kliknieciu wyskakuje błąd
@Ksemidesdelos: mi zdechło kwartał temu spróbowałem newpipe, zainstalowałem revanced jedynie się nie loguję - mimo wszystko konto google to prawie jak bank/portfel
@niegwynebleid: ale strona vanced niby działa z powrotem https://youtubevanced.com/ a byl juz czas ze niby nie działała? to moze wystarczy zainstalować od nowa? ja sie loguje bo mam playlisty filmów
@Villden: @przemax @niegwynebleid a jak te youtube premium do podziału na kilka osób? podobno mozna zainstalować ustawiajac lokalizacje z turcji czy innej argentyny i wtedy wychodzi taniej?
@niegwynebleid: @avira @Villden @przemax dobra panowie i panie jest taka sytuacja ze teraz wzialem telefon na ktorym nigdy vanced nie bylo, to jakies stare xiaomi redmi 5 chyba, z tej strony https://youtubevanced.com to jest legitna strona vanced? czy ktos sie podszywa? sciagnalem z tej strony vanced manager
zainstalowalem wpierw microg a potem youtube vanced i działa normalnie ᄽὁȍ̪őὀᄿ tylko teraz sie
@niegwynebleid: @avira @Villden @przemax są jakies informacje ze projekt wrócil do zywych? bo z tego co kojarze jak zaczeła sie wojna na ukrainie to oglosili koniec vanced i chyba znikła nawet zakładka download ze strony?
@niegwynebleid: jak umarł jak sciagnalem wlasnie i zainstalowalem na telefonie na którym nigdy go nie było i chodzi, filmy grają bez reklam, odtwarza sie w tle po zminimalizowaniu
#vanced #youtube #android #telefony #zalesie
źródło: vanced
Pobierzspróbowałem newpipe, zainstalowałem revanced
jedynie się nie loguję - mimo wszystko konto google to prawie jak bank/portfel
zainstalowalem wpierw microg a potem youtube vanced i działa normalnie ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ tylko teraz sie
vanced umarł
źródło: temp_file.png9056116951405696313
Pobierzźródło: vanced_wersja17
Pobierz@Ksemidesdelos mam to samo co u was chłopaki
@piesnababy @Harvey_Specter: no znalazłem, uruchomiłem właśnie od nowa vanced na dwóch telefonach, nowym i starym
odinstaluj youtube vanced, potem microg i vanced manager,
@przemax: a jaką masz wersje aplikacji i kiedy ją ostatnio instalowałeś/aktualizowałeś?