Dokładnie to samo zrobił @Panitsch Halo @Moderacja prosimy o bana dla panów za takie zagrywki dla żebro plusów
EDIT: dobra spóźniłem się, już dostał XD
@sayanek: prewencyjne bany powinni wylapac plusujacy takie guwna. sami by wplacili po zlotowce i bylby z tego jakis pozytek. a tak #!$%@? co roku to samo i co roku 8 tysiecy debili wyplusowuje w gorace. ludzie maja przeswiadczenie, ze skoro dal plusika to tak jakby juz
@Goronco: plusy mi lataja kolo #!$%@?. one sa w tym wypadku tylko odzwierciedleniem skali debilizmu wykopkow, a to juz jest zwyczajnie #!$%@?. elyta internetuw xD
No i okazało się że prowokatorzy z wczoraj to policjanci, Tusk wrócił do władzy to wróciły stare metody na radzenie sobie z protestami, witamy w uśmiechniętej Polsce. #protest #polityka #sejm #rolnictwo #neuropa #policja
Tyle są warte te wykopowe akcje
#wosp #wosp2023 #afera
Spokojnie, widziałem jeszcze kilka takich wpisów xD
Tak i napisał że challenge anulowany ( ͡º ͜ʖ͡º)
oj wykopki liczyły że ktoś wpłaci swój hajs za nich i będą miały czyste sumienie xDddddd
Odzew go po prostu przerósł.
@4pietrowydrapaczchmur: Powinien być na to gotowy i zaoferować np. 10 groszy za plusa.
Tak czy siak by nie zapłacił
Wyatrczyło wejść na profil a tam wpisy z patowalk i pytanie gdzie obejrzy dextera za darmo
oczekujesz, że ziomek prześle trzy swoje wypłaty na jakieś konto w internecie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
spokojnie, jeszcze złapie hiv
EDIT: dobra spóźniłem się, już dostał XD
@sayanek: prewencyjne bany powinni wylapac plusujacy takie guwna. sami by wplacili po zlotowce i bylby z tego jakis pozytek. a tak #!$%@? co roku to samo i co roku 8 tysiecy debili wyplusowuje w gorace. ludzie maja przeswiadczenie, ze skoro dal plusika to tak jakby juz
Ale co ciebie tsk boli te 8k plusów?